"Adam Mısın!" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

batuhankaralar

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,266
Puanı
1,061

Beyaz Futbol ekibinin başrollerini paylaştığı "Adam Mısın!" filminin fragmanı yayınlandı.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol ve Derin Futbol programının yorumcuları Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Ertem Şener, ‘Adam mısın!’ filmi ile bu kez beyaz perdede boy gösterecek. Filmde bir sponsor tarafından tatile gönderilen yorumcular kendilerini bir anda büyük bir olayın içinde bulacaklar.

Başrollerini Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz, Ertem Şener, Ceyhun Yılmaz, Kadir Çöpdemir, Burçin Abdullah ve Duygu Şen'in paylaştığı; Serdar Ortaç, Sinan Akçıl ve Nagehan Alçı gibi isimlerin konuk olduğu "Adam Mısın!" 18 Kasım'da vizyona girecek.

Son düzenleme:
Bu kafa neyin kafası?

Eğlenceli bir şey olacağa benziyor da para verilip izlenecek bir şey değil tabii.

Ahahah bu ne la
Sinemada izlenmez ama nete düşünce izlerim mutlaka

Para verip izlemem. Bir yerlere düşünce izlerim. Rasim filmin yıldızı olacak bence.

Ajksahdfjahsfjhasjfahsf bu ne lan
Güzel olmuş. Sinemada izlemem ben de herkes gibi ama nete düşünce muhakkak izlerim. Bu arada Mustafa Mert Koç oynuyormuş kendisi benim akrabam olur

Güzel olmuş. Sinemada izlemem ben de herkes gibi ama nete düşünce muhakkak izlerim. Bu arada Mustafa Mert Koç oynuyormuş kendisi benim akrabam olur
O değilde kim bu mustafa mert koç @xemrexxx bizden ayrıldı takipçisi düştü dediydi

Baya eğlenceli görünüyor.

Sırf Rasim'in Karabiberim ve Ahmet Çakar'ın ayı sahnesi için bile gidilir.
Serdar da konuk oyuncu, daha nolsun.

@Çiğdem- senin baban da izliyordu sanırım bunları, birlikte gidersiniz artık filme.

Fragmandan anlaşılıyor ki baya eğlenceli olmuş film. İzlenir ve güldürür bu film.

Beyaz Futbol ekibinin olması yeterli zaten.

ahahah. Berbat ötesi bir şeye benziyor
.

Çocuklar için güzel bir hikaye bu hikayeden güzel bir film çıkması için efektler vs.. Çok başarılı ve hollwood ayarında efek olmalı yoksa sadece kendine güldürür

Çok sevdiğim eğlenceli ekibin yeni projesi.Her ne kadar doğal hallerini sevsem de bu filme gitmeyi düşünüyorum,bir hoaayddaaa için bile gidilir.

Not;sondaki repliği çok beğendim,gülmekten yarıldım adeta.

aaa evet babam izliyor bunları sakallı bir adam var ayı gibi böğürüyor hahaha

fragman eğlenceli görünüyor babam gidebilir evet

ve daha da meşhur oldu aleyna tilki haberleriyle