Benimki ablasını kıskanan erkek kardeş hesabı, başka bir şey arama yani altında.tekrarliyayim. cigdemi anladikta sen ne alaka ?![]()
Benimki ablasını kıskanan erkek kardeş hesabı, başka bir şey arama yani altında.tekrarliyayim. cigdemi anladikta sen ne alaka ?![]()
Orda Çiğdem'in seni, benim de dosi'yi kıskandığımı ima etmiştim lafı nereye getirmiş fesat.
Seni çekiştirmek bir zevk bizim için.)
tekrarliyayim. cigdemi anladikta sen ne alaka ?![]()
evet evetBenimki ablasını kıskanan erkek kardeş hesabı, başka bir şey arama yani altında.Bir de @destere'ye kıl olduğum için seni paylaşmak istemiyorum onunla.
![]()
tekrarliyayim. cigdemi anladikta sen ne alaka ?![]()
hahaah aaa çok zor işim ayoll @destere min kız erkek karışık herkes peşinde bu çocuğu elimde tutmak gerçekten zor popçulardan bile daha popüler çocuk kız erkek herkes bu çocuğun peşinde ne yapsam eve falanmı bağlasamOrda Çiğdem'in seni, benim de dosi'yi kıskandığımı ima etmiştim lafı nereye getirmiş fesat.
Seni çekiştirmek bir zevk bizim için.)
Sus be zevzek kız sinirliyim zaten tüm öfkemi senden çıkarmayayım.sshahaah aaa çok zor işim ayoll @destere min kız erkek karışık herkes peşinde bu çocuğu elimde tutmak gerçekten zor popçulardan bile daha popüler çocuk kız erkek herkes bu çocuğun peşinde ne yapsam eve falanmı bağlasam![]()
![]()
![]()
hhahah daha iyiya ayoll sinirin dağılırSus be zevzek kız sinirliyim zaten tüm öfkemi senden çıkarmayayım.ss
hahaah aaa çok zor işim ayoll @destere min kız erkek karışık herkes peşinde bu çocuğu elimde tutmak gerçekten zor popçulardan bile daha popüler çocuk kız erkek herkes bu çocuğun peşinde ne yapsam eve falanmı bağlasam![]()
![]()
![]()
Sus be zevzek kız sinirliyim zaten tüm öfkemi senden çıkarmayayım.ss
Bekliyoruz cnmhttps://goo.gl/photos/CyTmHnzc7jrmuMZ59 Adalet Peşindede ortalık karışıyor Savaşçı eski Periliçenin eşi cadının eğittikleri çocuklar Çocuk dizilerini kanalları tehditle sattırıp Mardinde dağlara Başlarında Acımasız lider var ve bütün aşiretler hatta Diyarbakır urfa Gaziantep o aşiretin dediklerini yapar Yılbaşı günü İstanbul Ankaradan çocukları alır ve Tecavüzcüleriyle evlendirilir Ama Bu Aslanda ekibi Hemen bürokrasiden yardım almak istiyor ve Ankaranın şantajları vardır iş adamları iş İstanbuldaki savcının operasyonu başka bir ekibe verilir ve onun Mardine tayini çıkar Kerem Amirin tayini Mardine çıkar
Reyhan amirin Tayini çıkar Diyarbakıra Denizi ben koruyum
Ceren komiser denize gerçek i söyler Hakan çaresiz kalmıştır ekipte Amiri yok müdürü hapiste
Amirsiz nasıl operasyon düzenlenecek Aslında var İstanbul Narkotik şube müdürü Zilha Çoban başkomiser Nil akdoğan müdür emniyet müdürü
Onlar ama hiç operasyon tamamlıyamadılar Cadılar çetesi engelliyor ve derin yerler dosyayı örtmeye çalışıyorlar yani bu ikinci pararel devlet ve örgütler Adalet Peşinde Pazartesi GÜNÜ SEZON FİNALİ YAPACAK Yılbaşı özel bölümüyle @harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt @cookies @beyazsoy @destere
@MayısKralı @Çiğdem-
@sürgünüm
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başınıda yazmış senin kaçırdığın 15.bölümden özet verdimÇırıl çıplak erkeklerle yatmıştır ama hamile kalmışlardır
hayret valla![]()