Adalet Peşinde 19.Bölüm

Orda Çiğdem'in seni, benim de dosi'yi kıskandığımı ima etmiştim lafı nereye getirmiş fesat. :A

Seni çekiştirmek bir zevk bizim için. :))
tekrarliyayim. cigdemi anladikta sen ne alaka ? :F

biz anlayacağımız anladık dimi @dosimosi? :) (keşke anlamaz olaydık :) )

Benimki ablasını kıskanan erkek kardeş hesabı, başka bir şey arama yani altında. :A Bir de @destere'ye kıl olduğum için seni paylaşmak istemiyorum onunla. :A
evet evet :) hem insanların tercihlerine karışmamak lazım :) zaten @dosimosi ye dedim bu laf üstünde fazla yüklenmeyelim dedim ama ciyak ciyak ortaya döktü herşeyi :))

@Çiğdem- talibim çoğaldı artık @Bully de bana asılıyor foku yedik :)) kızlarla başedemiyordum şimdi erkekleri sardık başımıza :))

pot kırdı ya şimdi görmezden geliyor biliyorki buraya uğrayınca cevap verecek bişey bulamayacak :))
tekrarliyayim. cigdemi anladikta sen ne alaka ? :F
Orda Çiğdem'in seni, benim de dosi'yi kıskandığımı ima etmiştim lafı nereye getirmiş fesat. :A

Seni çekiştirmek bir zevk bizim için. :))
hahaah aaa çok zor işim ayoll @destere min kız erkek karışık herkes peşinde bu çocuğu elimde tutmak gerçekten zor popçulardan bile daha popüler çocuk kız erkek herkes bu çocuğun peşinde ne yapsam eve falanmı bağlasam :A :A :A

hahaah aaa çok zor işim ayoll @destere min kız erkek karışık herkes peşinde bu çocuğu elimde tutmak gerçekten zor popçulardan bile daha popüler çocuk kız erkek herkes bu çocuğun peşinde ne yapsam eve falanmı bağlasam :A :A :A
Sus be zevzek kız sinirliyim zaten tüm öfkemi senden çıkarmayayım.ss

Sus be zevzek kız sinirliyim zaten tüm öfkemi senden çıkarmayayım.ss

bundan sonra geceleri tek kalmayacağım forumda :)) insanın tenhada başına herşey gelir kalabalıklar çekilince bende terkederim forumu :))

https://goo.gl/photos/CyTmHnzc7jrmuMZ59 Adalet Peşindede ortalık karışıyor Savaşçı eski Periliçenin eşi cadının eğittikleri çocuklar Çocuk dizilerini kanalları tehditle sattırıp Mardinde dağlara Başlarında Acımasız lider var ve bütün aşiretler hatta Diyarbakır urfa Gaziantep o aşiretin dediklerini yapar Yılbaşı günü İstanbul Ankaradan çocukları alır ve Tecavüzcüleriyle evlendirilir Ama Bu Aslanda ekibi Hemen bürokrasiden yardım almak istiyor ve Ankaranın şantajları vardır iş adamları iş İstanbuldaki savcının operasyonu başka bir ekibe verilir ve onun Mardine tayini çıkar Kerem Amirin tayini Mardine çıkar
Reyhan amirin Tayini çıkar Diyarbakıra Denizi ben koruyum
Ceren komiser denize gerçek i söyler Hakan çaresiz kalmıştır ekipte Amiri yok müdürü hapiste
Amirsiz nasıl operasyon düzenlenecek Aslında var İstanbul Narkotik şube müdürü Zilha Çoban başkomiser Nil akdoğan müdür emniyet müdürü
Onlar ama hiç operasyon tamamlıyamadılar Cadılar çetesi engelliyor ve derin yerler dosyayı örtmeye çalışıyorlar yani bu ikinci pararel devlet ve örgütler Adalet Peşinde Pazartesi GÜNÜ SEZON FİNALİ YAPACAK Yılbaşı özel bölümüyle @harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt @cookies @beyazsoy @destere
@MayısKralı @Çiğdem-
@sürgünüm

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

https://goo.gl/photos/CyTmHnzc7jrmuMZ59 Adalet Peşindede ortalık karışıyor Savaşçı eski Periliçenin eşi cadının eğittikleri çocuklar Çocuk dizilerini kanalları tehditle sattırıp Mardinde dağlara Başlarında Acımasız lider var ve bütün aşiretler hatta Diyarbakır urfa Gaziantep o aşiretin dediklerini yapar Yılbaşı günü İstanbul Ankaradan çocukları alır ve Tecavüzcüleriyle evlendirilir Ama Bu Aslanda ekibi Hemen bürokrasiden yardım almak istiyor ve Ankaranın şantajları vardır iş adamları iş İstanbuldaki savcının operasyonu başka bir ekibe verilir ve onun Mardine tayini çıkar Kerem Amirin tayini Mardine çıkar
Reyhan amirin Tayini çıkar Diyarbakıra Denizi ben koruyum
Ceren komiser denize gerçek i söyler Hakan çaresiz kalmıştır ekipte Amiri yok müdürü hapiste
Amirsiz nasıl operasyon düzenlenecek Aslında var İstanbul Narkotik şube müdürü Zilha Çoban başkomiser Nil akdoğan müdür emniyet müdürü
Onlar ama hiç operasyon tamamlıyamadılar Cadılar çetesi engelliyor ve derin yerler dosyayı örtmeye çalışıyorlar yani bu ikinci pararel devlet ve örgütler Adalet Peşinde Pazartesi GÜNÜ SEZON FİNALİ YAPACAK Yılbaşı özel bölümüyle @harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt @cookies @beyazsoy @destere
@MayısKralı @Çiğdem-
@sürgünüm

Bekliyoruz cnm :F

Adalet Peşinde 20.bölüm fragmanı Tek gecelik ilişki kadınlar bilmiyor hepsi sezlongta
Çırıl çıplak erkeklerle yatmıştır ama hamile kalmışlardır
Hiç bişey hatırlamıyorlar Kameralar hotelden alınmamış
Ama Aşiretler kızar ve ama kızların hepsi ölücek O sırada Polisler O ormanda yakalar ve Ormana gömüp yakıcakten Polisi görenler kaçar Birde hamile olanı yılbaşında Pastanın içinden dansöz ve bide Hamile Canlı bomba bayılmış PASTA AÇILDIĞI AN Taksim de bir Festivalde Yeni Yıl Festivalinde Pastadaki çakmak çalışır reyting kumandasıyla
@Çiğdem-

Çırıl çıplak erkeklerle yatmıştır ama hamile kalmışlardır

hayret valla :)