"Adını Feriha Koydum" Oldu "Adını Emir Koydum" !

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Show Tv de yayınlanan ve final yapması beklenen 'Adını Feriha Koydum' dizisi bir sezon daha uzatılıyor. Yoluna Hazal Kaya'sız ve Ceyda Ateş'siz devam edecek diziye yeni takviyeler geliyor.

Anlaşılan Feriha'sız Emir ve Handesiz Koray yeni sezonda yeni aşklara yelken açacaklar. Ferihanın diziden nasıl ayrılacağı merak konusu olurken, dizi sosyal medya'da 'Adını Emir Koydum' esprilerine neden oldu..

0.jpg

Feriha doğum sırasında ölecek ve bebeğin adını "Feriha" koyacak Emir.

Erol Köse böyle demişti ve gerçekleşme olasılığı yüksek gibi. :)

Hazal ayrılıyor. Zaten yeni dizi haberleride var zaten. O diziye evet deyip dönmek olmaz. Sezon finalinden sonra Hazalsız Ferihayı izlemem. ÇU hayranıda olsam Hazalsız çekemem ben o diziyi. Belkide Medyapımın yapışı, Show TVde oluşu benim için en büyük avantajsada Hazalsız bir Feriha tüm avantajları dezavantaj yapmaya yetiyor. Keşke Hazalsız devam edeceklerine bitirselerdi... Zaten yeni sezonda pek fazla süreceğini sanmıyorum.

Bakın yine söylüyorum. Hazal Kaya diziden ayrılmayacak kesinlikle. Sadece merak ve reklam için yapılmış takviye. Hazal Kaya twitter hesabında Yeni Sezon için açıklama yapılacak benim söylemem doğru olmaz yazmıştı. Ayrıca bu dizi sürpriz yapıb Büyük bir Final de yapabilir, Güzel bir Sezon Finali de. Ama devam edecekse Hazal diziden ayrılmaz

Hazal Kaya'nin yeni dizisinin tanitim fragmanlari yayinlandi bile..

Bakın yine söylüyorum. Hazal Kaya diziden ayrılmayacak kesinlikle. Sadece merak ve reklam için yapılmış takviye. Hazal Kaya twitter hesabında Yeni Sezon için açıklama yapılacak benim söylemem doğru olmaz yazmıştı. Ayrıca bu dizi sürpriz yapıb Büyük bir Final de yapabilir, Güzel bir Sezon Finali de. Ama devam edecekse Hazal diziden ayrılmaz

Yeni dizisi başlıyor ona ne diyeceksin ? :):)

Yeni dizisi başlıyor ona ne diyeceksin ? :):)
Burası bir az düşündürücü olabilir. Açıkcası Hazal kayasız diziyi aklım almıyor. Ama Medyapım bu 29 Haziranda Büyük Final de yapabilir. Ama devam ederse kesinlikle çekimleri yazın devam etmeli Adını feriha Koydum dizisinin. Bu dizi Lale Devrine benzemez. Lale 13 bölüm oynayıp gitti burada Hazal Kaya 67 bölüm oynayacak ve ortada efsane bir aşk var. Hazalsız devam etmez dizi

- - - Ekleme - - -

Ayrıca hangi ara çocuk olacak da Adını Feriha koyacak? Emirle Feriha ayrı. 3 yıl ireliye alındı dizi. Hangi ara barışacaklar da, yeniden evlenecekler de, çocukları olacak da Adını Feriha koyacak? Bundan ilave Vahide Gördüm bu bölüm dizide olmalıydı. Fragmanda yok. Bu beni baya bi meraklandırdı

Burası bir az düşündürücü olabilir. Açıkcası Hazal kayasız diziyi aklım almıyor. Ama Medyapım bu 29 Haziranda Büyük Final de yapabilir. Ama devam ederse kesinlikle çekimleri yazın devam etmeli Adını feriha Koydum dizisinin. Bu dizi Lale Devrine benzemez. Lale 13 bölüm oynayıp gitti burada Hazal Kaya 67 bölüm oynayacak ve ortada efsane bir aşk var. Hazalsız devam etmez dizi

- - - Ekleme - - -

Ayrıca hangi ara çocuk olacak da Adını Feriha koyacak? Emirle Feriha ayrı. 3 yıl ireliye alındı dizi. Hangi ara barışacaklar da, yeniden evlenecekler de, çocukları olacak da Adını Feriha koyacak? Bundan ilave Vahide Gördüm bu bölüm dizide olmalıydı. Fragmanda yok. Bu beni baya bi meraklandırdı
RevaN AFK çok karışık bir hal aldı. Hazalda çok yüksek ihtimalle devam etmeyecek. Barış YÖŞ ile kavgalıydı zaten. Ayrıca yeni dizisi var. Hazal söz verdiği projeyi yarım bırakmaz. Bıraksa şimdiye kadar Ferihayı bırakırdı. Çünkü sürekli HK hakkında sette tartışmalar olduğunu söylüyorlardı. Yani boyuyla bile dalga geçildi kızın. Ben olsam bende durmazdım. Ayrıca Furkan dizinin tanıtımının bile çıktığını söylüyor. Ayrıca çocuk olma ihtimali yüksek. Çünkü Feriha ve Emir daha önce birlikte oldular zaten. 3 yıl aranın ardından doğurmuştur zaten. Ve İstanbulada bu yüzden gelmiştir. Çocuğumla karşındayım Emir diye... Yavuzda bi ara Emire suikast yaparken sanırım Feriha önüne atlar ve ölür. Daha sonra Emir ve küçük Ferihanın entrikalarıyle devam eder dizi :D

RevaN AFK çok karışık bir hal aldı. Hazalda çok yüksek ihtimalle devam etmeyecek. Barış YÖŞ ile kavgalıydı zaten. Ayrıca yeni dizisi var. Hazal söz verdiği projeyi yarım bırakmaz. Bıraksa şimdiye kadar Ferihayı bırakırdı. Çünkü sürekli HK hakkında sette tartışmalar olduğunu söylüyorlardı. Yani boyuyla bile dalga geçildi kızın. Ben olsam bende durmazdım. Ayrıca Furkan dizinin tanıtımının bile çıktığını söylüyor. Ayrıca çocuk olma ihtimali yüksek. Çünkü Feriha ve Emir daha önce birlikte oldular zaten. 3 yıl aranın ardından doğurmuştur zaten. Ve İstanbulada bu yüzden gelmiştir. Çocuğumla karşındayım Emir diye... Yavuzda bi ara Emire suikast yaparken sanırım Feriha önüne atlar ve ölür. Daha sonra Emir ve küçük Ferihanın entrikalarıyle devam eder dizi :D
Sanmam. Ama Ferihanın 3 yıl ireli alınması zaten gereksizdi. Her şey bir yana okul sahneleri güzeldi. Ayrıca çocuk olsa bile Feriha nereden bildi de ölecek ismini Feriha koydu. Ama Hazal diziden ayrılırsa dizi devam edemez. Emiri Emir yapan Feriha zaten. Bu 3 yılın geçmesi keşke rüya olsa

Şimdi de Twitterda yeni Feriha Tuğçe Kazaz olacak deniliyor. Ayrıca Ben Balkanların Fragmanını bulamadım

- - - Ekleme - - -

Erol Köse hangi konuda doğru söylüyor ki bunda da söylesin.
reklam amaçlı yapılıyor. Zaten Lale Devrinden de Tolgahan, Selen ve Serenay Eylülden beri ayrılıyor daha ayrılan görmedik. Serenay hani Muhteşem Yüzyılda oynayacaktı? Aynısı Hazal Kaya ve Ecem Uzun için de söylenmişti. Hepsi Reklam

Bence dizi haftaya final yapmalı başka türlü izlenebileceğini düşünmüyorum.Hazal Kaya her haliyle dizinin tuzu biberidir bence ve en ön planda olan oyuncu.Vahide Gördüm son iki bölümde gelecek denmişti ama fragmanda görülmedi umarım gelir ki geleceğini tahmin ediyorum çünkü geçen haftaki bölümde ısrarla üzerinde duruldu bu konunun.Feriha'nın halası az çok ele verdi geleceğini çünkü.Ben büyük bir final bekliyorum,umarım gerçekleşir.

Bu dizi gelecek sezon batacak ve böyle bir dizi kötü reytinglerle yayın hayatına son verecek bundan dolayı mutluyum.:D

Son Yaz Balkanlar dizisinin tanitim fragmani Youtube'de yer almamaktadir.