"Adını Feriha Koydum" Oldu "Adını Emir Koydum" !

Bu dizi gelecek sezon batacak ve böyle bir dizi kötü reytinglerle yayın hayatına son verecek bundan dolayı mutluyum.:D
Ne Mutlu Sana. İzlemeden önyargılı insanlar da var. Bu dizi reytingini arttıran 2-3 diziden biri. Öyle her kes yapamaz bu işi. Karşısına Hayat geldi onu devirdi, Yalan Dünya geldi onu da devirdi. Böyle dizi zor bulunur

:D sadece geçen hafta 2 fark attı ondan önceklinde 1 fark var diğerlerinde yalan dünya farkı var :D
Yalan Dünya çok kaliteli bir iş. Zaten AB`de Ferihanı geçmesi beni memnun ediyordu. Düşmesi beni de üzdü. Ama zaten olunca aniden oluyor. Son 2 haftada geçmesini yaza bağlıyorum komedi dizisi o yüzden. Ama Feriha bu sezon kaç diziyi devirdi. Bu bir gerçek. Başladığı günden aynı reytingleri alan hele de onu arttıran iki dizi tanıyorum. Biri Feriha diğeri Aşkı Memnu. Başka varsa söyle

Yalan Dünya çok kaliteli bir iş. Zaten AB`de Ferihanı geçmesi beni memnun ediyordu. Düşmesi beni de üzdü. Ama zaten olunca aniden oluyor. Son 2 haftada geçmesini yaza bağlıyorum komedi dizisi o yüzden. Ama Feriha bu sezon kaç diziyi devirdi. Bu bir gerçek. Başladığı günden aynı reytingleri alan hele de onu arttıran iki dizi tanıyorum. Biri Feriha diğeri Aşkı Memnu. Başka varsa söyle
a.s var :D ilk 3 sezon 9-7 arası aldı :D 6 ya inmedi :)))