"Adını Feriha Koydum" Dizisinin En İyi Oyuncusu - 2012 | 1.Tur - TAMAMLANDI

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

"Adını Feriha Koydum" Dizisinin En İyi Oyuncusu - 2012 | 1.Tur

• Murat Onuk (Ünal)

Oy: 0 0.0%
  • Feyza Civelek (Lara)

• Çiğdem İrtem (Tülin)

• Nisa Yıldırım (Nevbahar)

• Kullanılan toplam oy
    25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hazl kaya.digerleride guzel ama ben bu diziye ilk defa hazal icin baktim.ha bide vahide gordum icin

Bastan dedim bu anketi bosuna actiniZ ergen kizlar siteyi basti iste :)))))))) abi nedir bu catay ulusoy hastaligi yahuu Iki yil once adamin yuzune bamiyordunuz ne oldi :)))))

Bastan dedim bu anketi bosuna actiniZ ergen kizlar siteyi basti iste :)))))))) abi nedir bu catay ulusoy hastaligi yahuu Iki yil once adamin yuzune bamiyordunuz ne oldi :)))))

ergen kızları anladıkta ergen oğlanlarda epey faaliyette sanırım:) hazalı bir tek ben seviyordum sanıyordum 600 oy çıkmış:))

ergen kızları anladıkta ergen oğlanlarda epey faaliyette sanırım:) hazalı bir tek ben seviyordum sanıyordum 600 oy çıkmış:))

genc kizlar ayip olmasin diye hazala oy kulanmis malum ayni anda birden cok oy kulaniyorsun :))))) .Hazal da cagtay da oyuncu felan degil guzel kiz yakusuklu oglan okadar. metin cekmez vahide gordum yaninda esemeleri okunmaz

genc kizlar ayip olmasin diye hazala oy kulanmis malum ayni anda birden cok oy kulaniyorsun :))))) .Hazal da cagtay da oyuncu felan degil guzel kiz yakusuklu oglan okadar. metin cekmez vahide gordum yaninda esemeleri okunmaz
Hazal mı güzel?? Yapma bunu:(

hazal cok guzel ve dogal.turkiyenin en guzel en iyi oyuncusu

Süper ötesi. Çok gururlandim:

Katılımcı sayısı: 1264.

hişşşt noluya bakalım burada.. hazalıma ve çağatayıma laf yok.. noktaa...

Emir
Feriha
Aysun
Seher
Hande
Koray

Anket tamamlandı. Bir üst tura çıkan oyuncular:

[/B]Çağatay Ulusoy (Emir)
Yusuf Akgün (Koray)

Vahide Gördüm (Zehra)
Hazal Kaya (Feriha)
Ceyda Ateş (Hande)

[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...