NOW Adı Zehra - Dizi Yorumları

Damla Ç.‏ @almadkaloc 2 dk.2 dakika önce
Daha fazla
Peki ya Zehra'nın öldü sandığı annesiyle yüzleşmesi. . bu nasıl sahnedir tanrım. .
1f612.png
1f625.png
#geçmişinsırrı #AdıZehra

teoriler teoriler.. (b):Z:bhr:

Şimdi size bana göre olan sırrı açıklayacağım Nadir ve Şule'nin bir ilişkisi vardı O süreçte Şule'nin eşi bunu öğrenip öldü. Nadir de sapık olduğundan ötürü Hande'ye tecavüz etti. Hande annesiyle ilişkisini de öğrenince abisine veda edip kaçmıştır bence #AdıZehra #geçmişinsırrı

@Dosi @vadikızı

Şimdi size bana göre olan sırrı açıklayacağım Nadir ve Şule'nin bir ilişkisi vardı O süreçte Şule'nin eşi bunu öğrenip öldü. Nadir de sapık olduğundan ötürü Hande'ye tecavüz etti. Hande annesiyle ilişkisini de öğrenince abisine veda edip kaçmıştır bence #AdıZehra #geçmişinsırrı

@Dosi @vadikızı

Handeye biri tecavüz etmiş oda hemfikiriz ben Handenin hayatta olmadığını düşünüyorum niyese peki şu polisle Şulenin ilişkisi ne onu anlamadım ben

@Dosi @vadikızı
Hande Annesinin bağlantılı olduğu bir mevzudan dolayı zarar gördü o kesinde. Bakalım işin aslı nasıl.
Hande ölmüştür oda kesin çünkü annesi Zehra'nın kızı olmadığını bile bile sahip çıkmaz. Vicdanını rahatlatmaya çalışıyor.