İki dizide de öğrencileri için mücadele veren öğretmenler var. Hatta, KG kopyası da diyebiliriz, orada da ailesine sırtını dönen Azat vardı.
Alakası yok emre o dizilerde zorla evlendirilen kız çocukları yoktu bir kere
İki dizide de öğrencileri için mücadele veren öğretmenler var. Hatta, KG kopyası da diyebiliriz, orada da ailesine sırtını dönen Azat vardı.
Aynısı demedi zaten benzerleri yapıldı dediAlakası yok emre o dizilerde zorla evlendirilen kız çocukları yoktu bir kere
O olmayabilir, ama diğer şeyler var.Alakası yok emre o dizilerde zorla evlendirilen kız çocukları yoktu bir kere
Aynısı demedi zaten benzerleri yapıldı dedi
O olmayabilir, ama diğer şeyler var.
@EmreCan'ın sevdiği dizi.KG ne?
O demek ki benzetmiş herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil.Bende diyorum ki benzemiyor
Bilmiyorum, bana öyle geldi.Emre ya eleştirmek için diyorsun he
Melek Hoca ve Azat'ı anlatıyor.
Melek hocanın Zehra'dan başka öğrencileri var mıydı? 😱Melek Hoca ve Azat'ı anlatıyor.
Dicle vardı.Melek hocanın Zehra'dan başka öğrencileri var mıydı? 😱
Burada koca sınıf olacak ama.Dicle vardı.
Orada sınıfı gösterdiler ama öğrenciler olarak Melek tek Zehra'nın peşindeydi. Bütün sınıfı mı evlendiricekler.Burada koca sınıf olacak ama.
Bütün sınıfı evlendirmezler herhalde, ama bir sorunları olur ona yardım eder genç öğretmen.Orada sınıfı gösterdiler ama öğrenciler olarak Melek tek Zehra'nın peşindeydi. Bütün sınıfı mı evlendiricekler.
Bu arada kızı isteyen aile Kirman'lar kadar olamadı.Bütün sınıfı evlendirmezler herhalde, ama bir sorunları olur ona yardım eder genç öğretmen.
Kirman'lar gibisi gelmez zaten.Bu arada kızı isteyen aile Kirman'lar kadar olamadı.
Melek Hoca ve Azat'ı anlatıyor.
Finalde ne olduğunu biliyor musun?Kirman'lar gibisi gelmez zaten.
Keşke giyimini de uzun etekli gömlekli yapsalardı tam Melek hoca derdik. @Emre OzansoyMelek hoca böyle değildi ki ama ya
Finalde ne olduğunu biliyor musun?
------
Keşke giyimini de uzun etekli gömlekli yapsalardı tam Melek hoca derdik. @Emre Ozansoy
------
@Emre Ozansoy Ben finali zaten biliyorm, sana sordum sen bilion mu diye.
Hayır. Yabancı dublajlıydı sanırım, izlememiştim.@Emre Ozansoy Ben finali zaten biliyorm, sana sordum sen bilion mu diye.
Harika bir finali vardı. Anlatayım mı?Hayır. Yabancı dublajlıydı sanırım, izlememiştim.