İki dizide de öğrencileri için mücadele veren öğretmenler var.Hatta, KG kopyası da diyebiliriz, orada da ailesine sırtını dönen Azat vardı.
![]()
Alakası yok emre o dizilerde zorla evlendirilen kız çocukları yoktu bir kere
İki dizide de öğrencileri için mücadele veren öğretmenler var.Hatta, KG kopyası da diyebiliriz, orada da ailesine sırtını dönen Azat vardı.
![]()
Aynısı demedi zaten benzerleri yapıldı dediAlakası yok emre o dizilerde zorla evlendirilen kız çocukları yoktu bir kere
O olmayabilir, ama diğer şeyler var.Alakası yok emre o dizilerde zorla evlendirilen kız çocukları yoktu bir kere
Aynısı demedi zaten benzerleri yapıldı dedi![]()
O olmayabilir, ama diğer şeyler var.![]()
O demek ki benzetmiş herkes seninle aynı fikirde olmak zorunda değil.Bende diyorum ki benzemiyor![]()
Bilmiyorum, bana öyle geldi.Emre ya eleştirmek için diyorsun he![]()
Melek Hoca ve Azat'ı anlatıyor.
Melek hocanın Zehra'dan başka öğrencileri var mıydı? 😱Melek Hoca ve Azat'ı anlatıyor.![]()
Dicle vardı.Melek hocanın Zehra'dan başka öğrencileri var mıydı? 😱![]()
Burada koca sınıf olacak ama.Dicle vardı.![]()
Orada sınıfı gösterdiler ama öğrenciler olarak Melek tek Zehra'nın peşindeydi.Burada koca sınıf olacak ama.![]()
Bütün sınıfı evlendirmezler herhalde, ama bir sorunları olur ona yardım eder genç öğretmen.Orada sınıfı gösterdiler ama öğrenciler olarak Melek tek Zehra'nın peşindeydi.Bütün sınıfı mı evlendiricekler.
![]()
Bu arada kızı isteyen aile Kirman'lar kadar olamadı.Bütün sınıfı evlendirmezler herhalde, ama bir sorunları olur ona yardım eder genç öğretmen.![]()
Kirman'lar gibisi gelmez zaten.Bu arada kızı isteyen aile Kirman'lar kadar olamadı.![]()
Melek Hoca ve Azat'ı anlatıyor.![]()
Finalde ne olduğunu biliyor musun?Kirman'lar gibisi gelmez zaten.![]()
Keşke giyimini de uzun etekli gömlekli yapsalardı tam Melek hoca derdik.Melek hoca böyle değildi ki ama ya![]()
Finalde ne olduğunu biliyor musun?
------
Keşke giyimini de uzun etekli gömlekli yapsalardı tam Melek hoca derdik.@Emre Ozansoy
------
@Emre Ozansoy Ben finali zaten biliyorm, sana sordum sen bilion mu diye.![]()
Hayır.@Emre Ozansoy Ben finali zaten biliyorm, sana sordum sen bilion mu diye.![]()
Harika bir finali vardı.Hayır.Yabancı dublajlıydı sanırım, izlememiştim.
![]()