'Adı Mutluluk' Gün Değiştiriyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
'Adı Mutluluk' Gün Değiştiriyor!

Adı-Mutluluk-150x150.jpg

Fox Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Adı Mutluluk gün değiştiriyor!

Başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu'nun bulunduğu, yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizi salı akşamları ekrana geliyordu. Yeni sezonun başlaması ile dizinin yayın günü değişti. Dizi bundan sonra çarşamba akşamları ekrana gelecek.

''Adı Mutluluk'' 16 Eylül Çarşamba gününden itibaren her çarşamba 20.00'da Fox Tv'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Çilek Kokusu ile kitleleri aynı olduğu için düşüş yaşayacaktır, hem Kalbim Ege'de Kaldı da var. İlerleyen haftalarda gelecek olan Poyraz, Diriliş ve Yılanların Öcü'nü saymıyorum bile. Salı günü 5'i zor alıyor zaten.

Bence doğru gün olmuş dizi için, İnadına Aşk'ta Cuma olacak büyük ihtimal.
İnadına Aşk'ın Cuma olması imkansız, Pazartesi'ye alınabilir birkaç hafta sonra.

Son düzenleme:
Boş gün Salı'da bile iş yapamıyordu Çarşamba işi zor.

Çilek Kokusu ile kitleleri aynı olduğu için düşüş yaşayacaktır, hem Kalbim Ege'de Kaldı da var. İlerleyen haftalarda gelecek olan Poyraz, Diriliş ve Yılanların Öcü'nü saymıyorum bile.

İnadına Aşk'ın Cuma olması imkansız, Pazartesi'ye alınabilir birkaç hafta sonra.

Şehrin Melekleri'nden dolayı dedim, doğru Karagül vardı demi unuttum hepsini. :A

lütfen şaka yapma.rakip mi?:A bombomboş günde totalde 5 reyting zor alıyor. ab ve abc1i saymıyorum. neyine güvenip çarşambaya gelmiş. getirin okumu yayımı:F:F
salı olmayacağı belliydi aş yeniden varidi perşembe-cuma-cumartesi-pazar-salı doluydu bir pazartesi bir çarşamba vardı dizi için mecbur yani :X

kanalın mı boş günleri bunlardı?yoksa rakipler yönünden en uygun prztesi ve çarşmaba demeyemi getiriyon?😵:X
salı aşk yeniden
perşembe kocamın ailesi
cuma karagül
cumartersi kiraz mevsimi
pazar o hayat benim var kanalda pazartesi ve çarşamba boştu bir tek :) zaten öteki güne de belçim bilginin dizisini koyarlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919