Dizimi Survivor bile dağıtamadı o mu dağıtacak.Poyraz ve Diriliş'i dağıtacak.![]()
Dizimi Survivor bile dağıtamadı o mu dağıtacak.Poyraz ve Diriliş'i dağıtacak.![]()
Poyraz, Diriliş ve hatta Yılanların Öcü onu ayaklarıyla ezecek.Poyraz ve Diriliş'i dağıtacak.![]()
gülüm senin başın döndü heralde biraz git uzanPoyraz ve Diriliş'i dağıtacak.![]()
Dizimi Survivor bile dağıtamadı o mu dağıtacak.![]()
![]()
![]()
Poyraz, Diriliş ve hatta Yılanların Öcü onu ayaklarıyla ezecek.![]()
gülüm senin başın döndü heralde biraz git uzandiriliş ve poyrazı dağıtacakmış.birde oynuyor
![]()
Yayla gibi günde 5'i zor alıyor, Çarşamba hayatta başarılı olamaz.Sakın gençler.Adı Mutluluk'ta konu yeni başladı.
![]()
Yayla gibi günde 5'i zor alamıyor, Çarşamba günü hayatta başarılı olamaz.
Poyraz bu transferler ile 6-7 alır mutlaka, Diriliş de iyi gider. Kısacası FOX'un yine hayal kırıklığına uğrayacak.Poyraz da 4-5 ile Final yaptı zaten Diriliş 2. Sezon çakılır yenilere yer açılır.![]()
Poyraz bu transferler ile 6-7 alır mutlaka, Diriliş de iyi gider. Kısacası FOX'un yine hayal kırıklığına uğrayacak.![]()
Ulan kırgın çiçekler gibi dram dizisi izlerken bile guldurdun ya beni Allah ta seni guldursunPoyraz da 4-5 ile Final yaptı zaten Diriliş 2. Sezon çakılır yenilere yer açılır.![]()
Ulan kırgın çiçekler gibi dram dizisi izlerken bile guldurdun ya beni Allah ta seni guldursun![]()
Sakinim kuzum. Espri yaptım. Takiliyoruz işte.ulan dedigime bakma ben onu espriliykende kullaniyorum. Tabi kader kısmet ne olacağı belli olmaz.Sakinleş tamam.Yani olur mu olur.
![]()
Sakinim kuzum. Espri yaptım. Takiliyoruz işte.ulan dedigime bakma ben onu espriliykende kullaniyorum. Tabi kader kısmet ne olacağı belli olmaz.![]()
Hadi inşallah.Aşk Yeniden ile çarşamba gününe geçiş yapacakmış dizi 1 ya da 2 hafta sonraya ertlenmiş.
Az kaldı çarşambaya.Hadi inşallah.
Haftaya da kendi gününde.İnşallah yükseliş yakalar canım dizim.
Sen izlemiyon mu Kaan'ını.
![]()
Az kaldı çarşambaya.
Bıraktım bu diziyi, fragmanlarını görüyorum ama Kaan çok güzel gülümsüyor.![]()
![]()
Eren yakışıklı değil, Allah aşkına şaka mısın.Güvenemiyom da.
İzle bence.Kaan da Eren de tam senlikler.
![]()