Ben yöneticiyim canım ceza almıyorum ama en fazla sileriz istersenYönetim umarım cezanı verecek ben şikayet ettim daha önce berbat diyenlere ceza verilmişti ve kışkırtmaya çalışıyorsun..
Ben yöneticiyim canım ceza almıyorum ama en fazla sileriz istersenYönetim umarım cezanı verecek ben şikayet ettim daha önce berbat diyenlere ceza verilmişti ve kışkırtmaya çalışıyorsun..
Ben yöneticiyim canım ceza almıyorum ama en fazla sileriz istersen
Sevdim ama takip etmem.Ben diziyi izlemedim Beren'e laf ediyor bi densiz onun için geldim.
Ama arkadaşım çok beğendi. Hayat Şarkısı Vatanım Sensin beğenen biri bunu da beğendi @Aserat 'ta sevmiş buradan al sen kıstası.
ayol uzun süreli işler riskli oluyor rol üzerine yapışıyor artık eskisi gibi 60-70 dk den 25-30 bölüm değil dizilerHer rolü aynı oynuyor, kendine farklılık katamadı. Özüne ihanet edip Hayat Bilgisi'ni ekranda görmek istemiyorum dese de Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü dışında uzun soluklu projesi olamadı.
Şahsen Kayıp Şehir ve Hayat Bilgisi'ndeki performansları kıyaslanamaz bile. Kesinlikle kendi jenerasyonunun en başarılarından biri.Her rolü aynı oynuyor, kendine farklılık katamadı. Özüne ihanet edip Hayat Bilgisi'ni ekranda görmek istemiyorum dese de Hayat Bilgisi ve Yaprak Dökümü dışında uzun soluklu projesi olamadı.
Yürü be TrajediŞahsen Kayıp Şehir ve Hayat Bilgisi'ndeki performansları kıyaslanamaz bile. Kesinlikle kendi jenerasyonunun en başarılarından biri.
Bu akşam yayınlanam ikinci bölüm müydü? Yeni dizi yazıyordu benim izlediğim kısımda.2.bölümü kimse izlemedi miYarın izlerim
Seyirci çekmeye çalışıyor İşteBu akşam yayınlanam ikinci bölüm müydü? Yeni dizi yazıyordu benim izlediğim kısımda.
İdare eder fena değil ama oha dedirtmedi bana.
Sen izliyorsun anlaşılan.Seyirci çekmeye çalışıyor İşte2.bölümdü bu
İlk bölümü beğendim de bu bölümü seyredemedim yarınSen izliyorsun anlaşılan.
Bende son kısımda basket maçı vardı kavga yerine basket oynadılar.
İlk bölümü beğendim de bu bölümü seyredemedim yarın
rojda çok iyiDizinin dün akşam ikinci bölümünü izledim. Güzel bir bölümle ekranlara geldi. Sevdim ben diziyi, konusu güzel, reytingleri de başarılı. Umarım uzun soluklu bir iş olur.
Erdal Beçikçioğlu bir kez daha çok iyi bir oyuncu olduğunu kanıtladı bence. Hava alanı sahnesi etkileyiciydi. Oynadığı rolleri yaşayan bir oyuncu gerçekten.
Gökçe Bahadır'ı da ekranlarda görmeyi özlemişiz.
Genç oyuncularında performansını başarılı buldum. Özellikle Almila Ada gayet iyi.
3. Bölüm Fragmanı:
Sevdim diziyi.Bu bölüm maç var. Pazar günü internete düşer düşmez izlerimAdı Efsane 4. Bölüm Fragmanı - 2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?