@Yakamoz-Asi ve @sokak sanati'na yönlendiriyorum seni.Ben katılmıyorum bu düşüncene. Kayıp Şehir'de efsane bir karakter çıkarttı. Gelsin bakalım benim diyen Beren Saat, Tuba ya da x kişi o rolü kaldırabilir miydi![]()
@Yakamoz-Asi ve @sokak sanati'na yönlendiriyorum seni.Ben katılmıyorum bu düşüncene. Kayıp Şehir'de efsane bir karakter çıkarttı. Gelsin bakalım benim diyen Beren Saat, Tuba ya da x kişi o rolü kaldırabilir miydi![]()
Ne oldu cevap veremedin demek ki hak verdin sen de bana
Tuba ile Beren'i ben niye savunayım ki herkesin forumda bir görevi var.Ne oldu cevap veremedin demek ki hak verdin sen de bana![]()
Harikasın.Atarlı giderli dekolteli roldü Demet Akalın daha iyi oynardı.![]()
Tuba ile Beren'i ben niye savunayım ki herkesin forumda bir görevi var.
Hala arkasındayım kendine farklılık katamadı maalesef.
Harikasın.![]()
Benim oyuncum oynar diyemedim Demet oynar dedin demek ki sen bile güvenemedinAtarlı giderli dekolteli roldü Demet Akalın daha iyi oynardı.![]()
Beren gibi surat ifadeleri hiçbir şey anlatmayan biriyle Gökçe'yi bir tutmamTuba ile Beren'i ben niye savunayım ki herkesin forumda bir görevi var.
Hala arkasındayım kendine farklılık katamadı maalesef.
Harikasın.![]()
Çatla15 yıldır aynı saç rengi ile aynı ses tonu ile piyasada. 1 farklılığı yok ama rol güzeldi o ayrı.![]()
Anlatmak istediğim buydu işte.15 yıldır aynı saç rengi ile aynı ses tonu ile piyasada. 1 farklılığı yok ama rol güzeldi o ayrı.![]()
Benim oyuncum oynar diyemedim Demet oynar dedin demek ki sen bile güvenemedin
Beren gibi surat ifadeleri hiçbir şey anlatmayan biriyle Gökçe'yi bir tutmam
Çatla![]()
Beren'i ezdin aslında o oynayamaz dedim cevap olarak bunu yazdınDemet'in oyunculuk kariyeri yok baya ezdim aslında ama anlayana..
Beren'i ezdin aslında o oynayamaz dedim cevap olarak bunu yazdın
Şu sahneyi Beren oynasın bakayım kolaysa öyle tecavüze uğramaya benzemez![]()
![]()
Bihter ile Fatmagül'ün hiçbir farkı yoktu sadece birinde zengin diğerinde fakirdi tek fark bu. Zaten bence de tartışma Gökçe her türlü ezer geçer. 2 atarı 2 gideri gelsin senin Beren'in oynasın o zaman. Hep aynı rolleri oynamak kolay .ssBeren Bihter gibi bir karakterden 3 ay sonra Fatmagül masumiyetine bürünmüş biri rol çemberini seninle tartışmayacağım.
Ayrıca 2 atar 2 gider yaptı sesi sertleşti dekolte verdi rol bu yani niye çok zormuş gibi ahkam kesiyorsun..
Bihter ile Fatmagül'ün hiçbir farkı yoktu sadece birinde zengin diğerinde fakirdi tek fark bu. Zaten bence de tartışma Gökçe her türlü ezer geçer. 2 atarı 2 gideri gelsin senin Beren'in oynasın o zaman. Hep aynı rolleri oynamak kolay .ss
İki karakteri de biliyorum kendini hiçbir şekilde ilerletemedi. Bunu Kösem'de de gördük zatenBihter ile Fatmagül aynı rol mü?
Biri mağdur ezilen susan kadın diğeri güçlü hırçın seksi kadın. Gerçekten seninle tartışılmaz bu konular çünkü rolleri zengin fakir gibi büyük ölçekli değerlendiriyorsun. Hiç bir derinliği algılamıyorsun. Boşa konuşmuş oluyoruz.
İki karakteri de biliyorum kendini hiçbir şekilde ilerletemedi. Bunu Kösem'de de gördük zaten![]()
Beren varken zirveyi almadı ki düştü düştü sonra çare sezon finaliİki karakteri bilsen 2 karakterin aynı olmadığını Fatmagülu oynarken sesinin bile kısık çıktığını fark ederdin. Bilmiyorsun...
Kösem dizisi senaryo, ekip, yönetmen hangi alanda tamdıda Beren'e laf ediliyor. Saçma bir yerden girdin. Kadın tek başına ne yapabilir ama kıymeti geçte olsa belli oldu. Beren varken zirveyi oynayan dizi şuan ilk 10'da değil AB'de.
Beren varken zirveyi almadı ki düştü düştü sonra çare sezon finaliayrıca ne var yani sesini kısınca iyi oyuncu mu olunuyor
Benim Dünyam dışında tırt bir oyuncu
![]()
@sokak sanati bu dizi nasıl bir dizi? Şahsen fragmanlardan hiç beğenmemiştim ama yorumları görünce beğenilmiş gibi duruyor.
Hadi naşBen diziyi izlemedim Beren'e laf ediyor bi densiz onun için geldim.
Ama arkadaşım çok beğendi. Hayat Şarkısı Vatanım Sensin beğenen biri bunu da beğendi @Aserat 'ta sevmiş buradan al sen kıstası.![]()
Hadi naş![]()