Kanal D Adı Efsane - Dizi Yorumları

Atarlı giderli dekolteli roldü Demet Akalın daha iyi oynardı.:):)
Benim oyuncum oynar diyemedim Demet oynar dedin demek ki sen bile güvenemedin :F

Tuba ile Beren'i ben niye savunayım ki herkesin forumda bir görevi var. :F

Hala arkasındayım kendine farklılık katamadı maalesef. :):)

Harikasın. :love1:
Beren gibi surat ifadeleri hiçbir şey anlatmayan biriyle Gökçe'yi bir tutmam :D

15 yıldır aynı saç rengi ile aynı ses tonu ile piyasada. 1 farklılığı yok ama rol güzeldi o ayrı.:A
Çatla :A

Beren'i ezdin aslında o oynayamaz dedim cevap olarak bunu yazdın :A

Şu sahneyi Beren oynasın bakayım kolaysa öyle tecavüze uğramaya benzemez :F :F

Beren Bihter gibi bir karakterden 3 ay sonra Fatmagül masumiyetine bürünmüş biri rol çemberini seninle tartışmayacağım.
Ayrıca 2 atar 2 gider yaptı sesi sertleşti dekolte verdi rol bu yani niye çok zormuş gibi ahkam kesiyorsun..

Beren Bihter gibi bir karakterden 3 ay sonra Fatmagül masumiyetine bürünmüş biri rol çemberini seninle tartışmayacağım.
Ayrıca 2 atar 2 gider yaptı sesi sertleşti dekolte verdi rol bu yani niye çok zormuş gibi ahkam kesiyorsun..
Bihter ile Fatmagül'ün hiçbir farkı yoktu sadece birinde zengin diğerinde fakirdi tek fark bu. Zaten bence de tartışma Gökçe her türlü ezer geçer. 2 atarı 2 gideri gelsin senin Beren'in oynasın o zaman. Hep aynı rolleri oynamak kolay .ss

Bihter ile Fatmagül'ün hiçbir farkı yoktu sadece birinde zengin diğerinde fakirdi tek fark bu. Zaten bence de tartışma Gökçe her türlü ezer geçer. 2 atarı 2 gideri gelsin senin Beren'in oynasın o zaman. Hep aynı rolleri oynamak kolay .ss

Bihter ile Fatmagül aynı rol mü?
Biri mağdur ezilen susan kadın diğeri güçlü hırçın seksi kadın. Gerçekten seninle tartışılmaz bu konular çünkü rolleri zengin fakir gibi büyük ölçekli değerlendiriyorsun. Hiç bir derinliği algılamıyorsun. Boşa konuşmuş oluyoruz.

Bihter ile Fatmagül aynı rol mü?
Biri mağdur ezilen susan kadın diğeri güçlü hırçın seksi kadın. Gerçekten seninle tartışılmaz bu konular çünkü rolleri zengin fakir gibi büyük ölçekli değerlendiriyorsun. Hiç bir derinliği algılamıyorsun. Boşa konuşmuş oluyoruz.
İki karakteri de biliyorum kendini hiçbir şekilde ilerletemedi. Bunu Kösem'de de gördük zaten :D

İki karakteri de biliyorum kendini hiçbir şekilde ilerletemedi. Bunu Kösem'de de gördük zaten :D

İki karakteri bilsen 2 karakterin aynı olmadığını Fatmagülu oynarken sesinin bile kısık çıktığını fark ederdin. Bilmiyorsun...
Kösem dizisi senaryo, ekip, yönetmen hangi alanda tamdıda Beren'e laf ediliyor. Saçma bir yerden girdin. Kadın tek başına ne yapabilir ama kıymeti geçte olsa belli oldu. Beren varken zirveyi oynayan dizi şuan ilk 10'da değil AB'de.

İki karakteri bilsen 2 karakterin aynı olmadığını Fatmagülu oynarken sesinin bile kısık çıktığını fark ederdin. Bilmiyorsun...
Kösem dizisi senaryo, ekip, yönetmen hangi alanda tamdıda Beren'e laf ediliyor. Saçma bir yerden girdin. Kadın tek başına ne yapabilir ama kıymeti geçte olsa belli oldu. Beren varken zirveyi oynayan dizi şuan ilk 10'da değil AB'de.
Beren varken zirveyi almadı ki düştü düştü sonra çare sezon finali :F ayrıca ne var yani sesini kısınca iyi oyuncu mu olunuyor :A Benim Dünyam dışında tırt bir oyuncu :D

Beren varken zirveyi almadı ki düştü düştü sonra çare sezon finali :F ayrıca ne var yani sesini kısınca iyi oyuncu mu olunuyor :A Benim Dünyam dışında tırt bir oyuncu :D

Sesinin kısık çıkması ezilen bir kadın olan Fatmagül'ün ruhuna uygun olması anlamına geliyor yine anlamadın.
Dizi Beren ile yükseldi sonra ekip diziyi saçma sapan yazdı dizi düştü hep düşmedi bazen arttı sezon finali de olması gereken tarihte oldu. Vadi ile aynı gün yaptı Vadiye erkenden sezonu kapattı mi diyorsun saçma sapan konuşuyorsun. Sanki herkes Beren'i izliyor senaryo berbat Hülya maymun gibi oynuyor inandırıcılık 0 gel suçu Beren'e at ne güzel dünya sinirim hopladı şuan yazma

@sokak sanati bu dizi nasıl bir dizi? Şahsen fragmanlardan hiç beğenmemiştim ama yorumları görünce beğenilmiş gibi duruyor.

Ben diziyi izlemedim Beren'e laf ediyor bi densiz onun için geldim.:F
Ama arkadaşım çok beğendi. Hayat Şarkısı Vatanım Sensin beğenen biri bunu da beğendi @Aserat 'ta sevmiş buradan al sen kıstası.:D