Sevdiklerini çabuk mu satarsınHaber doğru olduğu için 21.bölümü izleyemem
Sevdiklerini çabuk mu satarsınHaber doğru olduğu için 21.bölümü izleyemem
Sevdiklerime sadakatim baki, ama onlar beni satmadığı süreceSevdiklerini çabuk mu satarsın
Adı Efsane seni sattı mıSevdiklerime sadakatim baki, ama onlar beni satmadığı sürece
Başroller diziden ayrılıyorsa seni de satmıştırAdı Efsane seni sattı mı
Sen ergensin nasılsa niye içerledin kiBaşroller diziden ayrılıyorsa seni de satmıştır
Ergen miyim yazıklar olsunSen ergensin nasılsa niye içerledin ki
Tabi olum daha yeni üniden mezunsunErgen miyim yazıklar olsunBir daha beni çağırma çok alındım şuan
Sen de nasıl olsa öleceksin bir gün konuşmaya gerek yok ile aynı mantıkNasıl olsa bitecek izlemeye gerek yok.
Bir ömür ile bir diziyi kıyaslamak nasıl mantıkSen de nasıl olsa öleceksin bir gün konuşmaya gerek yok ile aynı mantık
Güzel mantıkBir ömür ile bir diziyi kıyaslamak nasıl mantık
Sihirli anneme neden takmıyor süreç film tabii ise iftira yüzündenGüzel mantık
Öldü mü hemenVe Tarık Hocamıza böylelikle veda etmiş oluyoruz.
Yok hayati tehlikeyi atlattı. Diziden nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Diğerleri de zaten çıkacak diziden.Öldü mü hemenDaha şimdi açtım.
Tarık çıkmasaydı iyiydi. Gökçe ve Rojda da çıkarsa ben de pek izleyeceğimi sanmıyorum ama bakalım.
Kesin son anda yine kalbi duracakYok hayati tehlikeyi atlattı. Diziden nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Diğerleri de zaten çıkacak diziden.
Hocanın vurulması biraz basit oldu sanki hele o vurulma sahnesi bana çok amatörce geldi.Güzel bölümdü. Tarık iyileşti ama muhtemelen şehri terk ederek gidecek bence belli ölmedi çünkü
Ben geçen hafta bazı kısımları izleyemedim dolayısıyla vurulmayı da hatırlamıyorumHocanın vurulması biraz basit oldu sanki hele o vurulma sahnesi bana çok amatörce geldi.
Bölümün başında oldu yahu geçen hafta değil.Ben geçen hafta bazı kısımları izleyemedim dolayısıyla vurulmayı da hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?