Acun'dan Bomba Transfer!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Şansal Büyüka, Ersun Yanal ve Tümer Metin’le sunduğu Maraton programını yeni sezonda Tv8'e taşıma kararı aldı.

Şansal Büyüka’nın, 1996 yılından beri yaptığı Maraton programı için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile el sıkıştığı öğrenilirken Şansal Büyüka’nın bu kararın izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Biraz önce bu haberi okudun bir sayfada önümüzdeki sezon için maraton tv8 de olacakmış hayırlı olsun

Acun kanalıni batırmak için bayağı uğraşıyor.. Bir program tuturamadi gitti

Bazı söylentilere göre spor kanalı kuracakmış önümüzdeki sezon için bakalım olacakmı böyle bir durum

Yok artık cidden mi şoktayım cidden :) Görüntüsüz nasıl yorumlayacaklar aceba :D Bu arada Şansal Büyüka'nın adı ''Şansav''mış :D Ahmet Hoca söylediydi programda yıllardır bütün milleti trollemiş adam :)

Bir zamanlar Show'daydı, şifresiz bir kanal da olması daha iyi. Pek izlemesem de jeneriğini seviyorum :D

Acun kanalıni batırmak için bayağı uğraşıyor.. Bir program tuturamadi gitti
Acun neyden zevk alırsa onu koyuyar ben de buna gıcık oluyor:( ntvspor kapanıp acun yeni spor kanalı açıcakmış. Bu haber de bunun öncüsü olmuş. Gitsin o kanlada yapsınlar. Tv8 için vurmalı kırlmalı reality lazım asgsfaha:F

Yok artık cidden mi şoktayım cidden :) Görüntüsüz nasıl yorumlayacaklar aceba :D Bu arada Şansal Büyüka'nın adı ''Şansav''mış :D Ahmet Hoca söylediydi programda yıllardır bütün milleti trollemiş adam :)
Göruntu haklarını alırlar. Yok almazlarsa Bay tahmin 2 geliyor.

Gereksiz gibi görünse de izleyip de beğenenler için güzel haber. :)

Reytinglerde iş yapmaz orası ayrı.

Acun neyden zevk alırsa onu koyuyar ben de buna gıcık oluyor:( ntvspor kapanıp acun yeni spor kanalı açıcakmış. Bu haber de bunun öncüsü olmuş. Gitsin o kanlada yapsınlar. Tv8 için vurmalı kırlmalı reality lazım asgsfaha:F

Göruntu haklarını alırlar. Yok almazlarsa Bay tahmin 2 geliyor.
Acun yanlış şeyler seviyor sorun burada sanırım)))