Acun pes dedirtti!

Olayın açıklamasını öğrendim. Yarışmada herhangi bir şekilde Türk bayrağı kullanılmasına izin verilmiyormuş kurallar gereği. Çünkü Türk bayrağının duygu sömürüsü olarak kullanabileceği ve bu şekilde haksız avantaj sağlayabileceği düşünülüyormuş...

Gerekli Cevabı Admın Vermiş Herkezin Kurdugu Komplo Teorileride Çürümüş Oldu

Olayın açıklamasını öğrendim. Yarışmada herhangi bir şekilde Türk bayrağı kullanılmasına izin verilmiyormuş kurallar gereği. Çünkü Türk bayrağının duygu sömürüsü olarak kullanabileceği ve bu şekilde haksız avantaj sağlayabileceği düşünülüyormuş...

Yeterli bi açıklama değil bence. :)

- - - Ekleme - - -

Veya şöyle diyim saçma bi düşünceleri var ordan duygu sömürüsüne geçmek hele ki salondaki seyirciler ordaki Türk bayrağını gördü diye evet diyecek bi kitle değil zaten ordan o bayrağı göremezler. :D

Yeterli bi açıklama değil bence. :)

- - - Ekleme - - -

Veya şöyle diyim saçma bi düşünceleri var ordan duygu sömürüsüne geçmek hele ki salondaki seyirciler ordaki Türk bayrağını gördü diye evet diyecek bi kitle değil zaten ordan o bayrağı göremezler. :D

O küçük bayrak için konuşursak evet doğru ama bunu abartıp büyük bayraklarla gösteri yapanlar olabilir. Böyle bir kural koyuyorsan boyut ayrımı da yapmazsın ve küçük bir rozeti bile yasaklarsın. :)

Ayrıca yarışmanın yapıldığı salonda da kocaman Türk bayrağı varmış. :) http://b1302.hizliresim.com/16/l/k7hzl.png

Yazıklar olsun...

- - - Ekleme - - -

yasin kardeşim banlanmış ne dese haklı bunun hiçbir açıklaması olamaz star tv de mi israil e çalışıyo demiyecem çünkü malum dizisinin ecdadı nasıl yerle bir ettiğini ve neye çalıştığını daha önce söylemiştim o dizinin gelirleri israil istihbarat servisinin kasalarına gidiyo
acun bakalım ne diyecek çok merak ediyorum

+1:ok:

Duygu sömürüsü mü? Formanın üstündeki o küçük Ay-Yıldız duygu sömürüsüne mi yol açacaktı? Yok daha neler. Çok afedersiniz ama bence bantlayarak bayrağımıza karşı çok büyük bir saygısızlık yapıldı.

bir dakika hopp!

Bu çok şerefsizce bir açıklama olmuş. Çünkü bu açıklama Türk halkının zekasına hakarettir.

açıklamaya bakın ya he yani beşiktaş logosundan prim sağlamadı oyuncu TÜRK BAYRAGINDAN sağlicak

Beşiktaş forması avantaj değil ! TÜRK BAYRAĞI AVANTAJ SAYILIYOR

bu ne saçma birşey ozaman beşiktaş taraftarlarını etkilemiş oluyor.

saçmalığa bak TÜRK BAYRAĞI NE ZAMANDAN BERİ REKLAM SAYILIYOR?

Son düzenleme:
Açıklama gerçekten buysa yazık Valla.

KanalTürk'ün logosu hepten değişsin o zaman...

Açıklama çok kötü, inanılır gibi değil. O yarışmaya mehter marşı çalanlar da çıktı. :) Açıkçası bu daha çok duygu sömürüsüne yol açar.

Baska türlü bir aciklama beklenmezdi zaten. Ama bu kadar kücük bir bayrak ile prim yapacaksa yarismaci vah Acun'un haline.
Bu bana yine gösteriyor ki, Acun istedikleri yarismacilari yönetiyor, daha dogrusu oylamalar büyük ihtimal sikeli.
Hangisi Reyting getirecek ona bakarak yarismayi yönlendiriyor.

Yuh. Açıklamaya bak. Şovun sonunda bayrak açanlar da vardı. Onları niye engellememiş?

BDame4WCcAA1hS6.jpg

Arabadaki bayrağa dikkat

Ekli dosyalar

• BDame4WCcAA1hS6.jpg
    BDame4WCcAA1hS6.jpg
    75.9 KB · Hit: 418
Yanlış hatırlamıyorsam kaç kere böyle forma ile çıktı yarımacılar bayrak açtılar????