Acun pes dedirtti!

Yasin93

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
992
Puanı
285
Yetenek Sizsiniz Türkiye ye Beşiktaş forması ile gelen yarışmacının formasının üstündeki Türk Bayrağı siyah bir bantla kapatılmış! Sosyal Medya da Acun a tepki çığ gibi büyürken, kendisinden bir açıklama bekleniyor!

Hmm açıklanması gereken bir durum gerçekten.

Her yoruma açık bir durum bu. Ama umarım tahmin ettiğimiz gibi bir durum yoktur ortada...

BDURVy4CEAAunLZ.jpg:large

Yapılan büyük bir ayıptır. Bakalım nasıl kıvıracak? Yine de bir açıklama bekliyorum, erken konuşmaya gerek yok.

Son düzenleme:
yazik. Acun bunu nasil yapar anlamis degilim. Sogutmaya devam ediyor kendini

Acun bu hareketi ile Ülkemizin Milli Şerefsiz i olmuştur! Onu izleyende benim gözümde öyledir!

izleyiciyi niye karistiriyorsun ki simdi? İzleyici Acunu izlemiyor ki, yarismayi izliyor. O zaman hepten Star izleyenleri veya birkac milyonu serefsiz ilan ediyorsun.

Evet, yapilan ayip, büyük ayip. Ama izleyici serefsiz olamaz bu sebeple.

Gerçekten Star TV'nin altında İsrail gibi büyük devletlerin olduğuna eminim artık...

Şimdi herkes başlayacak yok Doğuş Grubu yok Ferit Şahenk bilmem ne felan ama neyse siz öyle bilmeye devam edin. :)

- - - Ekleme - - -

Herkesin bir takım düşünceleri var ama bunları istediğimiz gibi söyleyemeyiz arkadaşlar.Düzgün bir üslupla ve kelimeleri düşünerekten seçmeliyiz...

Sanal alemde hakaret etmek kolay olur. her ne kadar kendim İsrail karsiti olsamda bu olayda baska bir sebep vardir dusuncesindeyim.

PES

Gerçekten Star TV'nin altında İsrail gibi büyük devletlerin olduğuna eminim artık...

Şimdi herkes başlayacak yok Doğuş Grubu yok Ferit Şahenk bilmem ne felan ama neyse siz öyle bilmeye devam edin. :)

- - - Ekleme - - -

Herkesin bir takım düşünceleri var ama bunları istediğimiz gibi söyleyemeyiz arkadaşlar.Düzgün bir üslupla ve kelimeleri düşünerekten seçmeliyiz...
Sonunda benim gibi düşünen ve Vadici olmayan birini buldum.

burada gercek duygularimi yazsam coktan banlanirdim, o yüzden kelimeleri dikkatli yazinca aslinda ne kadar tepkili oldugum anlasilmaz. Acun cevap verecektir.

Başka bir sebep vardır. Böyle bir şeyi gerçekten Türkiye düşmanı olan biri bile yapmaz. Göz göre göre böyle bir şey yapmanın ne faydası olacak ki tepki çekmekten başka? :)

Olayın açıklamasını öğrendim. Yarışmada herhangi bir şekilde Türk bayrağı kullanılmasına izin verilmiyormuş kurallar gereği. Çünkü Türk bayrağının duygu sömürüsü olarak kullanabileceği ve bu şekilde haksız avantaj sağlayabileceği düşünülüyormuş...