Acun Ilıcalı'dan Yine Bir İlk Geliyor

İnsan inceler biraz forumda açılan haberleri ben etiket yapmıyorum zaten be
Aaa ben foruma geldim mi sadece bildirimlerle ilerliyorum yanı forumda ne oluyor ne bitiyor forumdan çıkarkan bakarsam bakıyorum yanı kendi sohbet trafiğim dısında forumda olan bitene bakmıyorum

Aaa ben foruma geldim mi sadece bildirimlerle ilerliyorum yanı forumda ne oluyor ne bitiyor forumdan çıkarkan bakarsam bakıyorum yanı kendi sohbet trafiğim dısında forumda olan bitene bakmıyorum
aaa niye öyle yapıyorsun haberlere bakmamak olur mu

aaa niye öyle yapıyorsun haberlere bakmamak olur mu
Mesala 5 civarımı geldim foruma saat 7 i geçiyor 1 defa bile ana sayfaya bakmadım hep bildirimlerden ilerledik

Benim forumda olan aktiflik anlayışım bu sohbetimi eder çıkarım başka şeyle ilgilenmem

Mesala 5 civarımı geldim foruma saat 7 i geçiyor 1 defa bile ana sayfaya bakmadım hep bildirimlerden ilerledik

Benim forumda olan aktiflik anlayışım bu sohbetimi eder çıkarım başka şeyle ilgilenmem
aaa ben herşeye bakmaya çalışıyorum bi haber bile kaçırmamaya çalışırım yoksa içim rahat etmez

aaa ben herşeye bakmaya çalışıyorum bi haber bile kaçırmamaya çalışırım yoksa içim rahat etmez
Herkesin yöntemi farklı cnm

Forumdan çoğu zaman ne olup ne bittiğinden hiç haberim olmaz birileri demezse
Gece ortalık sakinlesin konularına bakarız şimdi Ertuğrulumu izlemeye gidecem

Herkesin yöntemi farklı cnm

Forumdan çoğu zaman ne olup ne bittiğinden hiç haberim olmaz birileri demezse
Gece ortalık sakinlesin konularına bakarız şimdi Ertuğrulumu izlemeye gidecem
Defol git bıkmadın şu diziden

İzlediler bütün akşam odamdan onların yorumlaşmalarını dinledim,o kötü adamın geldiğini görünce annemin dili tutuldu
bi köpek gitti başka köpek geldi diyo
Hahah Noyan sahnelerinde coşmuşlardır
İyi ki dememişsin demek sürpriz oldu