- Reaksiyon puanı
- 67,670
- Puanı
- 1,060
Bende seni adamdan saymıyorumSenin konuları sistemimiz adamdan saymıyor
Bu hafta da alma da göriyim seni Bak neler geliyor başına
Bende seni adamdan saymıyorumSenin konuları sistemimiz adamdan saymıyor
Yeni haberlerine bağlıBende seni adamdan saymıyorum
Bu hafta da alma da göriyim seni Bak neler geliyor başına
2 haber daha açtım görmedin miYeni haberlerine bağlı
Aaa yok görmemem daha iyi gibi2 haber daha açtım görmedin mi
Tüh yazıklar olsun be sanaAaa yok görmemem daha iyi gibi
Aaa etiket gelmemiş demek ki görmedime göre ayoll nasıl haberim olsunTüh yazıklar olsun be sana
Gözün kör olsun senin
İnsan inceler biraz forumda açılan haberleri ben etiket yapmıyorum zaten beAaa etiket gelmemiş demek ki görmedime göre ayoll nasıl haberim olsun
Aaa ben foruma geldim mi sadece bildirimlerle ilerliyorum yanı forumda ne oluyor ne bitiyor forumdan çıkarkan bakarsam bakıyorum yanı kendi sohbet trafiğim dısında forumda olan bitene bakmıyorumİnsan inceler biraz forumda açılan haberleri ben etiket yapmıyorum zaten be
aaa niye öyle yapıyorsun haberlere bakmamak olur muAaa ben foruma geldim mi sadece bildirimlerle ilerliyorum yanı forumda ne oluyor ne bitiyor forumdan çıkarkan bakarsam bakıyorum yanı kendi sohbet trafiğim dısında forumda olan bitene bakmıyorum
Mesala 5 civarımı geldim foruma saat 7 i geçiyor 1 defa bile ana sayfaya bakmadım hep bildirimlerden ilerledikaaa niye öyle yapıyorsun haberlere bakmamak olur mu
aaa ben herşeye bakmaya çalışıyorum bi haber bile kaçırmamaya çalışırım yoksa içim rahat etmezMesala 5 civarımı geldim foruma saat 7 i geçiyor 1 defa bile ana sayfaya bakmadım hep bildirimlerden ilerledik
Benim forumda olan aktiflik anlayışım bu sohbetimi eder çıkarım başka şeyle ilgilenmem
Herkesin yöntemi farklı cnmaaa ben herşeye bakmaya çalışıyorum bi haber bile kaçırmamaya çalışırım yoksa içim rahat etmez
Defol git bıkmadın şu dizidenHerkesin yöntemi farklı cnm
Forumdan çoğu zaman ne olup ne bittiğinden hiç haberim olmaz birileri demezse Gece ortalık sakinlesin konularına bakarız şimdi Ertuğrulumu izlemeye gidecem
İzlediler bütün akşam odamdan onların yorumlaşmalarını dinledim,o kötü adamın geldiğini görünce annemin dili tutulduBabanlar izledimi
Hahah Noyan sahnelerinde coşmuşlardır İyi ki dememişsin demek sürpriz olduİzlediler bütün akşam odamdan onların yorumlaşmalarını dinledim,o kötü adamın geldiğini görünce annemin dili tutuldu
bi köpek gitti başka köpek geldi diyo
Unuttum valla demeyi araya başka şeyler girdiHahah Noyan sahnelerinde coşmuşlardır İyi ki dememişsin demek sürpriz oldu
Ertuğrulun hanımı öldü ama ben göbek atıyordum ecünnüden kurtuldum diyeUnuttum valla demeyi araya başka şeyler girdi
Bi de birisi mi öldü ne annem ağlıyordu az önce
Diziden mi çıktıErtuğrulun hanımı öldü ama ben göbek atıyordum ecünnüden kurtuldum diye