- Reaksiyon puanı
- 67,667
- Puanı
- 1,060
Ailenin böyle sevmesi güzel sen de biraz örnek alKına yakarsın artık
Bana göre kötü örnek bu diziyi izlemeleriAilenin böyle sevmesi güzel sen de biraz örnek al
Eşkiya da bakıyorlar mıBana göre kötü örnek bu diziyi izlemeleri
Aaa iyi sizin aileyi sevdim sen evlatlıkmısın ecünnü dizileriyle ne işin var öyle ailedenBabam bakıyor
Cidden ara ara şüphelenmiyor değilim,aileden kimseyle kanım uyuşmuyor,kimseye de benzemiyorum bi ara DNA testi yapmaya bile kalkıştımAaa iyi sizin aileyi sevdim sen evlatlıkmısın ecünnü dizileriyle ne işin var öyle aileden
Gerçek ailenin yalıda oturmasından daha vahim bir durum varCidden ara ara şüphelenmiyor değilim,aileden kimseyle kanım uyuşmuyor,kimseye de benzemiyorum bi ara DNA testi yapmaya bile kalkıştım
Acaba hastanede falan mı karıştım,gerçek ailem ya zenginse ya yalıda oturuyorsa diye düşünüp duruyorum
Ay böyle söyleyip yüreğimi karartma,ben burda 3kuruşun hesabını yapiyim yokluktan öleyim o orda zengin hayatı yaşasın olamaaaaazzzGerçek ailenin yalıda oturmasından daha vahim bir durum var
Senin şuan ki ailenin gerçek çocuğuğuyla sen hastanede karıştın ve o çocuk senin yerine yalılarda büyüdü sefasını sürdü sen de kenar mahallelerde sürtüyorsun
Aaa öyle bence senin hayatını yaşıyorAy böyle söyleyip yüreğimi karartma,ben burda 3kuruşun hesabını yapiyim yokluktan öleyim o orda zengin hayatı yaşasın olamaaaaazzz
Nassıl bulabilirm ki gerçek ailemiAaa öyle bence senin hayatını yaşıyor
Orada oturan oğlan kovalar seniNassıl bulabilirm ki gerçek ailemi
Boğazdaki hangi yalı benim acaba
O hanım hanım yetiştirilmiştir ben bi şarlarım ona nasıl kaçacağını bilmezOrada oturan oğlan kovalar seni