hhahaha aa aynen cnm benim yapım neşedir allah bozmasınSen zaten sinirlinme sakın ruhuna aykırı
Finale kalırsan şükret seni 1. Yapması için Acun yalakalığı yapman gerek
hhahaha aa aynen cnm benim yapım neşedir allah bozmasınSen zaten sinirlinme sakın ruhuna aykırı
Finale kalırsan şükret seni 1. Yapması için Acun yalakalığı yapman gerek
Yapmazsanda erken elenip rezil olmayı göze alıyorsun demektirhhahaha aa aynen cnm benim yapım neşedir allah bozmasınben acun yakalaığı falan yapmam ayoll 5 hafta kalmam zaten survivorda beni diğer yarışmacılar eler çekemeyip
sen yapacakmısınYapmazsanda erken elenip rezil olmayı göze alıyorsun demektir
Ben doğrusunu diyeyim birazcık daha büyüyeyim başvuracağım zaten sporada yatkınım hız var dikkat var vs varsen yapacakmısın
Kemal yaşasın ya tat katıyor diziye 100.bölümde öldürürüz inşallahGelirse kaçırmazsın dün 3 Adamdaydı Ronaldinho
Oyunculuklar baya kaliteli dizide Tek sorun Kemalin hala yaşaması
hhhahaha sıradan adamları almıyorki acun cnm fark ediyorsan kimse sıradan kişi değil orada ünsdüzler bile yarısı sporcu atlet diğer yarısıda dizilerde figuran yada reklamda görünen kişiler hep torpilli kişileri seçiyorlarBen doğrusunu diyeyim birazcık daha büyüyeyim başvuracağım zaten sporada yatkınım hız var dikkat var vs var
@Çiğdem- giller çok uzattılar diyorlardıKemal yaşasın ya tat katıyor diziye 100.bölümde öldürürüz inşallah
Ayy şunun adını ikide bir söylemeyin bana o diziyi izlemiyor bile nerden bilsin .ss@Çiğdem- giller çok uzattılar diyorlardı
Gönüllülerde birkaç kişi hiç tanınmamış mesela ama torpil şart bir şekilde Acunun akrabası olan lazımhhhahaha sıradan adamları almıyorki acun cnm fark ediyorsan kimse sıradan kişi değil orada ünsdüzler bile yarısı sporcu atlet diğer yarısıda dizilerde figuran yada reklamda görünen kişiler hep torpilli kişileri seçiyorlar
@Çiğdem- giller çok uzattılar diyorlardı
youtubedeki ergenler kemale küfür ediyorda diziyi kemal ne yapacak diye izliyorlar ama ayollKemal yaşasın ya tat katıyor diziye 100.bölümde öldürürüz inşallah
Tm sustum Kemaller ölmez diyoruzAyy şunun adını ikide bir söylemeyin bana o diziyi izlemiyor bile nerden bilsin .ss
Dizi sadece Kemal üzerine kurulu olmadığından neyse ki kaale almıyoruzyoutubedeki ergenler kemale küfür ediyorda diziyi kemal ne yapacak diye izliyorlar ama ayollahh @DarkLeqenD yokki kemalimi savunalım forumda
aa hayırr beee son 3 haftadır yarına bile bırakmıyorum pazartesi akşamı izliyorum hemen kemalim ne yapacak diyeAyy şunun adını ikide bir söylemeyin bana o diziyi izlemiyor bile nerden bilsin .ss
Tabi İçerde'nin o sıkıcı havasından kurtulmak İçin hemen kırgın çiçekleri aynı gün izliyorsun yoksa yeniden yuvaya mı dönüyorsunaa hayırr beee son 3 haftadır yarına bile bırakmıyorum pazartesi akşamı izliyorum hemen kemalim ne yapacak diye@EFE UYSAL
Şimdi galiba fragnanda gördüm Mesudeyi mahkum etmiş Kemalaa hayırr beee son 3 haftadır yarına bile bırakmıyorum pazartesi akşamı izliyorum hemen kemalim ne yapacak diye@EFE UYSAL
Mahkum derken
bir ara cuma gününe kalıyordu izleme sürem ama mesude kemali öğrendiği bölümle birlikte sanırım 3 oluyor pazartesi yatmadan izliyorum kabul etmesende kemale bağlı gidiyor son 3 bölüm pazarteside öyle olucakTabi İçerde'nin o sıkıcı havasından kurtulmak İçin hemen kırgın çiçekleri aynı gün izliyorsun yoksa yeniden yuvaya mı dönüyorsun
Son 3 bölüm Kemal üzerinden gidebilir normal çünkü onun hikayesi çözüme kavuştu yakında etkisi biterbir ara cuma gününe kalıyordu izleme sürem ama mesude kemali öğrendiği bölümle birlikte sanırım 3 oluyor pazartesi yatmadan izliyorum kabul etmesende kemale bağlı gidiyor son 3 bölüm pazarteside öyle olucak
Eylül Annem nerde falan diyordu Belliki pislik yapmışMahkum derken
aaa zaten kemalimin sonu yaklaşıyor ayoll mesude iyileşir iyileşmez biticek kemalimSon 3 bölüm Kemal üzerinden gidebilir normal çünkü onun hikayesi çözüme kavuştu yakında etkisi biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?