Acun Ilıcalı'dan Kurretülayn Matur'a Cevap!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
TV8'in sevilen ve ilgiyle izlenilen yarışma programı ''Survivor 2016''nın bu akşam yayınlanan bölümünde üzücü bir gelişme yaşandı!

Ünlüler takımında yarışan Semih Öztürk'ün oyun sırasında parmağı kırıldı ve kendisi hastaneye kaldırıldı. Semih Öztürk'ün kız arkadaşı Kurretülayn ise Twitter'dan Semih'in durumu hakkında bilgi verilmemesini eleştirdi. Acun Ilıcalı'dan izleyiciye göre ''kapak'' değerinde cevap geldi.

İşte o diyalog:

@Forumdash @eskici @dosimosi @beyazsoy @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @Harunnn60 @Bully @vadikızı @turkuazz @Doğu @HachiKo ve diğer herkes. :D

Bu ne diye boş boş konuşuyor yav, yeterince reklam oldu Acun sosyal medya hesabından paylaştı işte. :A

Çocuğun birisi altına ''tamam uzatma'' yazmış, alem bu millet. :F
Biriside demişki adam haberi vermediyse neden bu tweeti atsın demekki Semihin ailesi ile kadın görüşmüyor demiş :A :F

Kurretulayn kim bilmiyorum ama Acun yine odunluğunu konuşturmuş görünüyor. Kız sevgilisi için haber bekliyormuş şunun yazdığı yoruma bak terbiyesiz herif. :A

Hahahaha kız nerden nemalansam diye bekliyor yarrabim yaa:F Ütopyada da bu böyleydi herşeyin merkezinde kendisi vardı:F Sanırım bu trollükle yeni projeler gelecek.aha yazdım buraya:F

İlkkez bi habere kalp attim:F @Yiğitt
Acuna bile cevap verdirtti Kurre ve fanlar adam twittera 5 günde bir giriyor :F :A Ama iyi rezil aldı iyide troldü :F :A Ünlü olma çabaları :A

Acun fena gommus kızı ya yazık ama acundan ziyade semih hatalı ..semihin ailesi kurre artık resmi olmasa da gerçek bu ..semih,acuna bildirmeliydi sevdicegime de haber edin diye ama semih türkiye'de mi parmağını alçıya alın Amerika da mı diye düşünmekten sevdicegini unutmuş )))

Hahaha Acun iyi cevabını vermiş primciye. :A

Hahahaha kız nerden nemalansam diye bekliyor yarrabim yaa:F Ütopyada da bu böyleydi herşeyin merkezinde kendisi vardı:F Sanırım bu trollükle yeni projeler gelecek.aha yazdım buraya:F

İlkkez bi habere kalp attim:F @Yiğitt
İlkini bana yaşattığın için teşekkür ederim o halde. :bhr:

Acun fena gommus kızı ya yazık ama acundan ziyade semih hatalı ..semihin ailesi kurre artık resmi olmasa da gerçek bu ..semih,acuna bildirmeliydi sevdicegime de haber edin diye ama semih türkiye'de mi parmağını alçıya alın Amerika da mı diye düşünmekten sevdicegini unutmuş )))
Ulan burda da mı Semih hatalı :F

Ulan burda da mı Semih hatalı :F
Yani adam ilişkisini acundan gizlemiş maskelinin dedigine kadarıyla aynı evde yaşıyor . Kızın bilgi alma isteği haklı bu durumda sen ilişkinin anlatmaz yada aklına kure gelmezse hatali semih acun nerden bilsin sadece arkadas sanıyor

Ha acuna da teesuf kendisnin de gayri resmi ilişkisi var bu durumu alttan alması lazımdı ama kızı gimmeyi tercih etmiş

Yani adam ilişkisini acundan gizlemiş maskelinin dedigine kadarıyla aynı evde yaşıyor . Kızın bilgi alma isteği haklı bu durumda sen ilişkinin anlatmaz yada aklına kure gelmezse hatali semih acun nerden bilsin sadece arkadas sanıyor

Ha acuna da teesuf kendisnin de gayri resmi ilişkisi var bu durumu alttan alması lazımdı ama kızı gimmeyi tercih etmiş
Sabah sabah eline satırı almış milleti doğruyosun yine formundasın :A

Kürre denilen ablamız zaten birinci derece akraba statüsünde olmadığı için haber verilmemesi normal. Zeki kızımız Twitter'dan ünlü olmaya çalışmış. Sağlık alanında durum böyledir resmi olarak herhangi bağı bulunmayanlara dış kapının mandalı muamelesi yapılır gayet olağan ve normal bir durum :)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi