Acun Ilıcalı'dan Adaya Efsane Giriş!

Çiğdem puan farkı falan diyor takma zaten MS'de beni harcadın üzme artık beni.
D
ben hiçmi oy almayacam ayoll

@MasacRE- bu çabamı görüyordur umarım

Beni sen gaza getirdin, İçerde - Survivor kıyası yapa yapa içimdeki Acun sevdasını ortaya çıkarttın şimdi mutlusundur umarım
Bu kadar üstüme gelmeseydin olmayacaktı bunlar
hhahha senin gaza gelesin varmış bee

herşye rağmen bu pazartesi bir gözün içerde'de olucak bence
@EFE UYSAL

Beni sen gaza getirdin, İçerde - Survivor kıyası yapa yapa içimdeki Acun sevdasını ortaya çıkarttın şimdi mutlusundur umarım
Bu kadar üstüme gelmeseydin olmayacaktı bunlar
Adamın üstüne gelip hasta ettiniz deli ettiniz ortaya Acunun başyardımcısı çıktı

ben hiçmi oy almayacam ayoll

@MasacRE- bu çabamı görüyordur umarım

hhahha senin gaza gelesin varmış bee

herşye rağmen bu pazartesi bir gözün içerde'de olucak bence
@EFE UYSAL
Hiç sanmıyorum İçerded olucağını illaki Survivor izlicek hemde reklamda bile reytinglerde İçderdeyi geçince sana hava basacak

sen yinede @Bully a çok güvenme ayoll ya acunun yanına içerdeki adamımız olarak gidiyorsa

Aynen kanka Survivor forever

Aynen kanka Survivor forever
@Bully kardeşime sonuna kadar güveniyorum ben beni yarı yolda bırakmaz
Acun'uma rakip diziyi izleyeceğimi nasıl düşünürsün duymamış olayım. ss

Aynen belli olmaz bu işler
hahha neyine güveniyorsun bu 2 tarafada oynayanın ayoll banada belli olmaz diyor

acunu çökeltme operasyonuda olabilir reytinglerde içerd acunu geçince celal baba sorucak @Bully a

hahha neyine güveniyorsun bu 2 tarafada oynayanın ayoll banada belli olmaz diyor

acunu çökeltme operasyonuda olabilir reytinglerde içerd acunu geçince celala baba sorucak @Bully a

Beni hançerlerse gün gelir devran döner onun bana ihtiyacı olur bende onu hançerlerim karşılıklı bu işler

Scania ile Suriye'den kaçak mazot taşıdığım zamanlar geldi aklıma.