Maruzatınız alınmıştır beyefendi dedikleriniz düşünülüp karara bağlanıp mayıskralını bildirilecektir
Acuna hepiniz biat edeceksiniz itaat edeceksiniz o kadarrr @Çiğdem-Harika olmuş dimi
Acun'un askerleriyiz. 😎
Beni sen gaza getirdin, İçerde - Survivor kıyası yapa yapa içimdeki Acun sevdasını ortaya çıkarttın şimdi mutlusundur umarım Bu kadar üstüme gelmeseydin olmayacaktı bunlar@Billy Kane @Bully u da yoldan çıkardı ayoll
@Billy Kane bulaşıcı hastalık yarattı işşte derhal şutlanması gerektiğini yineliyorum@Billy Kane @Bully u da yoldan çıkardı ayoll
ben hiçmi oy almayacam ayollÇiğdem puan farkı falan diyor takma zaten MS'de beni harcadın üzme artık beni.D
hhahha senin gaza gelesin varmış beeBeni sen gaza getirdin, İçerde - Survivor kıyası yapa yapa içimdeki Acun sevdasını ortaya çıkarttın şimdi mutlusundur umarım Bu kadar üstüme gelmeseydin olmayacaktı bunlar
Adamın üstüne gelip hasta ettiniz deli ettiniz ortaya Acunun başyardımcısı çıktıBeni sen gaza getirdin, İçerde - Survivor kıyası yapa yapa içimdeki Acun sevdasını ortaya çıkarttın şimdi mutlusundur umarım Bu kadar üstüme gelmeseydin olmayacaktı bunlar
Hiç sanmıyorum İçerded olucağını illaki Survivor izlicek hemde reklamda bile reytinglerde İçderdeyi geçince sana hava basacakben hiçmi oy almayacam ayoll
@MasacRE- bu çabamı görüyordur umarım
hhahha senin gaza gelesin varmış bee
herşye rağmen bu pazartesi bir gözün içerde'de olucak bence @EFE UYSAL
sen yinede @Bully a çok güvenme ayoll ya acunun yanına içerdeki adamımız olarak gidiyorsaAdamın üstüne gelip hasta ettiniz deli ettiniz ortaya Acunun başyardımcısı çıktı
Hiç sanmıyorum İçerded olucağını illaki Survivor izlicek hemde reklamda bile reytinglerde İçderdeyi geçince sana hava basacak
Acun'uma rakip diziyi izleyeceğimi nasıl düşünürsün duymamış olayım. ssben hiçmi oy almayacam ayoll
Aynen belli olmaz bu işlersen yinede @Bully a çok güvenme ayoll ya acunun yanına içerdeki adamımız olarak gidiyorsa
Aynen kanka Survivor foreverAdamın üstüne gelip hasta ettiniz deli ettiniz ortaya Acunun başyardımcısı çıktı
Hiç sanmıyorum İçerded olucağını illaki Survivor izlicek hemde reklamda bile reytinglerde İçderdeyi geçince sana hava basacak
Aynen kanka Survivor forever
@Bully kardeşime sonuna kadar güveniyorum ben beni yarı yolda bırakmaz
hahha neyine güveniyorsun bu 2 tarafada oynayanın ayoll banada belli olmaz diyorAcun'uma rakip diziyi izleyeceğimi nasıl düşünürsün duymamış olayım. ss
Aynen belli olmaz bu işler
Beni hançerlerse gün gelir devran döner onun bana ihtiyacı olur bende onu hançerlerim karşılıklı bu işlerhahha neyine güveniyorsun bu 2 tarafada oynayanın ayoll banada belli olmaz diyor
acunu çökeltme operasyonuda olabilir reytinglerde içerd acunu geçince celala baba sorucak @Bully a
İyi geceler, rüyanda Acun'u görürsün umarım
ben hiçmi oy almayacam ayoll
Ulan abi sen ara bu işlere kalkıştınScania ile Suriye'den kaçak mazot taşıdığım zamanlar geldi aklıma.
Görele Seyahat'te otobüs şöförlüğü yapmışlığım da var. 2 muavin kız tavlarım diye?Ulan abi sen ara bu işlere kalkıştın