Acun Ilıcalı'dan Adaya Efsane Giriş!

@Çiğdem- temsili
CxumtrcXEAASA_A.jpg
@Billy Kane @Bully u da yoldan çıkardı ayoll :A :A :A

Çiğdem puan farkı falan diyor takma zaten MS'de beni harcadın üzme artık beni.:T:D
ben hiçmi oy almayacam ayoll :A :A :A

@MasacRE- bu çabamı görüyordur umarım :A :A :A

Beni sen gaza getirdin, İçerde - Survivor kıyası yapa yapa içimdeki Acun sevdasını ortaya çıkarttın şimdi mutlusundur umarım :A Bu kadar üstüme gelmeseydin olmayacaktı bunlar :A
hhahha senin gaza gelesin varmış bee :A :A :A

herşye rağmen bu pazartesi bir gözün içerde'de olucak bence :A @EFE UYSAL

Beni sen gaza getirdin, İçerde - Survivor kıyası yapa yapa içimdeki Acun sevdasını ortaya çıkarttın şimdi mutlusundur umarım :A Bu kadar üstüme gelmeseydin olmayacaktı bunlar :A
Adamın üstüne gelip hasta ettiniz deli ettiniz ortaya Acunun başyardımcısı çıktı :A

ben hiçmi oy almayacam ayoll :A :A :A

@MasacRE- bu çabamı görüyordur umarım :A :A :A

hhahha senin gaza gelesin varmış bee :A :A :A

herşye rağmen bu pazartesi bir gözün içerde'de olucak bence :A @EFE UYSAL
Hiç sanmıyorum İçerded olucağını illaki Survivor izlicek hemde reklamda bile reytinglerde İçderdeyi geçince sana hava basacak :A

Adamın üstüne gelip hasta ettiniz deli ettiniz ortaya Acunun başyardımcısı çıktı :A

Hiç sanmıyorum İçerded olucağını illaki Survivor izlicek hemde reklamda bile reytinglerde İçderdeyi geçince sana hava basacak :A
sen yinede @Bully a çok güvenme ayoll ya acunun yanına içerdeki adamımız olarak gidiyorsa :A :A :A

Aynen kanka Survivor forever :A

Aynen kanka Survivor forever :A
@Bully kardeşime sonuna kadar güveniyorum ben beni yarı yolda bırakmaz :A
Acun'uma rakip diziyi izleyeceğimi nasıl düşünürsün duymamış olayım. ss

Aynen belli olmaz bu işler :A
hahha neyine güveniyorsun bu 2 tarafada oynayanın ayoll banada belli olmaz diyor :A

acunu çökeltme operasyonuda olabilir reytinglerde içerd acunu geçince celal baba sorucak @Bully a :A :A :A
1308389.png

hahha neyine güveniyorsun bu 2 tarafada oynayanın ayoll banada belli olmaz diyor :A

acunu çökeltme operasyonuda olabilir reytinglerde içerd acunu geçince celala baba sorucak @Bully a :A :A :A
1308389.png
Beni hançerlerse gün gelir devran döner onun bana ihtiyacı olur bende onu hançerlerim karşılıklı bu işler :A