He anladım öyle desene.Hoyski o. Azerbaycan'ın kurucularından. Tarihte en sevdiğim 3 siyasetçiden biri.Kuruluş yıldönümüzde koyayım dedim.
He anladım öyle desene.Hoyski o. Azerbaycan'ın kurucularından. Tarihte en sevdiğim 3 siyasetçiden biri.Kuruluş yıldönümüzde koyayım dedim.
Filozof zatenHe anladım öyle desene.Filozof gibi durunca..
Boş günde ben de yayınlansam ben de 19 alırdımReytingler sizlere cevabını veriyor, dün yine bu yaz gününde 9 reyting almışız.Türkiye Survivor'sız yapamıyor.
![]()
Zaten belirli senaryolar var ki programında.Zaten kuralları zırt pırt değiştirmesi bile bir senaryodur.
![]()
Hakka girmiyor kı senaristlik kötü bir şey miDevamında söyledi yalnız "ben hayatımda hiç kimsenin hakkına girmedim" diye![]()
Ama yanlış hamle
Yeni yönetim bana iş vermez diye Acuna şey ediyorAma yanlış hamleAdamın kanalı var zaten
![]()
Aç kaldiğimizda aşımızı suyumuzu kimse vermiyor ama
Kötü örnek oluyorsunAç kaldiğimizda aşımızı suyumuzu kimse vermiyor amaAkıyorken dolduracaksın
![]()
Hayır forumdaki kardeşlerimize yol gösteriyorumKötü örnek oluyorsun![]()
![]()
![]()
Survivor bitene kadar yani daha 30-35 gün Acuncuyum, sonra yeniden Kanal D'ye bağlanacağım.Ama yanlış hamleAdamın kanalı var zaten
![]()
Ben sokaklara düşsem bile yanaşmam.
Survivor bitene kadar yani daha 30-35 gün Acuncuyum, sonra yeniden Kanal D'ye bağlanacağım.![]()
![]()
Acuna yanasmak zaten sokaklara düşmek ayollBen sokaklara düşsem bile yanaşmam.![]()
Bugün 10.45'ten 13.30'a kadar da TV8 izledim, yakında fanlığımı resmi açıklamayla duyuracağım.
Survivorada katılırsın senBugün 10.45'ten 13.30'a kadar da TV8 izledim, yakında fanlığımı resmi açıklamayla duyuracağım.![]()
@mrt-06
Neyim eksik.Survivorada katılırsın senMahkeme salonunda güvenlik kamerasına göründüysen Acun seni ünlü diye alır
![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash