He anladım öyle desene.Hoyski o. Azerbaycan'ın kurucularından. Tarihte en sevdiğim 3 siyasetçiden biri.Kuruluş yıldönümüzde koyayım dedim.
He anladım öyle desene.Hoyski o. Azerbaycan'ın kurucularından. Tarihte en sevdiğim 3 siyasetçiden biri.Kuruluş yıldönümüzde koyayım dedim.
Filozof zatenHe anladım öyle desene.Filozof gibi durunca..
Boş günde ben de yayınlansam ben de 19 alırdımReytingler sizlere cevabını veriyor, dün yine bu yaz gününde 9 reyting almışız.Türkiye Survivor'sız yapamıyor.
Zaten belirli senaryolar var ki programında.Zaten kuralları zırt pırt değiştirmesi bile bir senaryodur.
Hakka girmiyor kı senaristlik kötü bir şey miDevamında söyledi yalnız "ben hayatımda hiç kimsenin hakkına girmedim" diye
Ama yanlış hamle
Yeni yönetim bana iş vermez diye Acuna şey ediyorAma yanlış hamleAdamın kanalı var zaten
Aç kaldiğimizda aşımızı suyumuzu kimse vermiyor ama
Kötü örnek oluyorsunAç kaldiğimizda aşımızı suyumuzu kimse vermiyor amaAkıyorken dolduracaksın
Hayır forumdaki kardeşlerimize yol gösteriyorumKötü örnek oluyorsun
Survivor bitene kadar yani daha 30-35 gün Acuncuyum, sonra yeniden Kanal D'ye bağlanacağım.Ama yanlış hamleAdamın kanalı var zaten
Ben sokaklara düşsem bile yanaşmam.
Survivor bitene kadar yani daha 30-35 gün Acuncuyum, sonra yeniden Kanal D'ye bağlanacağım.
Acuna yanasmak zaten sokaklara düşmek ayollBen sokaklara düşsem bile yanaşmam.
Bugün 10.45'ten 13.30'a kadar da TV8 izledim, yakında fanlığımı resmi açıklamayla duyuracağım.
Survivorada katılırsın senBugün 10.45'ten 13.30'a kadar da TV8 izledim, yakında fanlığımı resmi açıklamayla duyuracağım.@mrt-06
Neyim eksik.Survivorada katılırsın senMahkeme salonunda güvenlik kamerasına göründüysen Acun seni ünlü diye alır@mrt-06 @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?