Gecen sene o olay yoktu mesela sansurlenmek cok kotu. Hatta ickilerin bile sansurlenmesi hic iyi olmadi. RTUK cok sacma kurallar cikariyor son zamanlarda.
Mahsun 2 dizi yapınca 2. mi olacak1.acun stara geçse bile 1.olması imkansız 2.likte çok zor
2.siz atv yi unutuyonuz eğer mahsun atv ye 2 dizi yaparsa atv 2.liği kesin alır zirveyi de alabilir vadiyi de aldılar gündüzde çok iyiler yani kanal d 1.olur atv 2.olur star 3. gibime geliyo
1.acun stara geçse bile 1.olması imkansız 2.likte çok zor
2.siz atv yi unutuyonuz eğer mahsun atv ye 2 dizi yaparsa atv 2.liği kesin alır zirveyi de alabilir vadiyi de aldılar gündüzde çok iyiler yani kanal d 1.olur atv 2.olur star 3. gibime geliyo
1.acun stara geçse bile 1.olması imkansız 2.likte çok zor
Mahsun 2 dizi yapınca 2. mi olacak?Güldürme hacıMahsun kim ki dizilerini tutturacak Hayat Devam Ediyor 2 reytinge düştü Ab grubu için diyorum
sakin ol tamam kanal d şampiyon sende şampiyonsun kasma fazlaGeleçek Sezon Kanal D'nin birinciği olacağı kesin. İkinci hangi kanal olacaksa 3cu ile aralarinda pek fark olmayacak. Bu ikinci Star olur gibime geliyor
mahsun mu kim agam mahsun hayat devam ediyorun başında dursa 15 in altına düşmezdi resmen şahaser yaptı adam ama sonra salladı mahsun kırmızıgül yaparsa her türlü tutar.mahsun 2 dizi yapsa 2 gün 1. olur vadide var 3 bi de hayat yükselse zirveyi alsa balkanlar dizisi kesin 1.olur 5 adamlar fark atar aga ama mahsun dizileri kime yapıyo belli değil
- - - Ekleme - - -
sakin ol tamam kanal d şampiyon sende şampiyonsun kasma fazla
Düşmezdi demeyi bırak 1.sezon olmadan 2 reytinge düştü .Mahsun kim olduğu belli değil şarkıcı mı yönetmen mi oyuncu mu?mahsun mu kim agam mahsun hayat devam ediyorun başında dursa 15 in altına düşmezdi resmen şahaser yaptı adam ama sonra salladı mahsun kırmızıgül yaparsa her türlü tutar.mahsun 2 dizi yapsa 2 gün 1. olur vadide var 3 bi de hayat yükselse zirveyi alsa balkanlar dizisi kesin 1.olur 5 adamlar fark atar aga ama mahsun dizileri kime yapıyo belli değil
Ben senin icin aynisini soyleyemeyegim ama. Vadinin birinci olacagini saniyorsunmahsun mu kim agam mahsun hayat devam ediyorun başında dursa 15 in altına düşmezdi resmen şahaser yaptı adam ama sonra salladı mahsun kırmızıgül yaparsa her türlü tutar.mahsun 2 dizi yapsa 2 gün 1. olur vadide var 3 bi de hayat yükselse zirveyi alsa balkanlar dizisi kesin 1.olur 5 adamlar fark atar aga ama mahsun dizileri kime yapıyo belli değil
- - - Ekleme - - -
sakin ol tamam kanal d şampiyon sende şampiyonsun kasma fazla
Ben senin icin aynisini soyleyemeyegim ama. Vadinin birinci olacagini saniyorsunSana gore butun diziler dusecek, 13 reytingli OBGZK dusecek ama 8 reytingli Vadi 20yi gececek. Sakin ol eylule az kaldi
Genç sakin ol. Sen ÖBGZK aynı oranlarını koruyacağını mı düşünüyorsun
Ben senin icin aynisini soyleyemeyegim ama. Vadinin birinci olacagini saniyorsunSana gore butun diziler dusecek, 13 reytingli OBGZK dusecek ama 8 reytingli Vadi 20yi gececek. Sakin ol eylule az kaldi
Haklisin Vadi atv'de son zamanlarda aldigi 9 reytingi koruyamadi TNT'de 5i bile gordu. OBGZK de en fazla 10a duser. Ayrica ortaya yorum yazdigim halde takasin kavga etmek isteyip mesaj yazmasi da bi dereceGenç sakin ol. Sen ÖBGZK aynı oranlarını koruyacağını mı düşünüyorsun?
Dila Hanım ile yer değiştirirler o zaman. Listeyi yazdıktan sonra ben de farkettim o hatayı.@OzaN Babalar ve Evlatları cuma günü yayınlanmaz kanımca... Boyut film iki dizisini aynı gün yayınlatmaz.
Maddi olarak sikintisi olmasa belkide Turkiyenin en kaliteli isleri (dizi olsun, program olsun) Show TV'de olacak. Zaten bu sayede de en cok izlenen kanal olurdu. Star resmen Show TV'de ne varsa bunyesine aliyor. Ben bunada emek hirsizligi diyorum. Show'un aslinda maddi sikintisi kendine. Cunku odemelerini duzgunce yapiyor. Acun'unda gecmiste yasanan ve birikmis bir borcu var. Cunku gecen sezon buyuk bir odeme yapildi. Muhtesem Yuzyil gitti ama iyide oldu. Belki o gitmese Fatih diye bir dizi olmayacakti. Show Fatih ve Ustura Kemalle gun zirvesine bile gecebilir İns. Fatih'inde tarihimizi iyi anlatacagina eminim. Onun disinda bu sezon Acun gitmezse kanal sezon boyunca zirvede bile olabilir kanimca.
Acun Stara geçse bile Star en fazla 2ci kanal olur ve Show Tv ile yarışır. Dedigim gibi Acun, Muhtesem Yuzyil, Feriha ve Pis Yediliye ragmen Show butun sezon ikinci oldu. Yazin da Kanal D birinci olmaz diyorlardi gorduk ki yine acik ara zirvenin sahibi. Haftanin 7 gunu totalde zirvede. Ayrica bu sezon Umutsuz Ev Kadinlari bir sure Acunu geciyordu. Sonra dusus basladi. Kanal D oyle bir diziyle gelebilir ki tekrar Acunu gecsin. Umarim Star icin hersey en iyisi olur. Ayrica totalde 3cu kanal olma sansi da var. Eger Show Tv dizi atilimi yaparsa
Umarım iyi olan kanal kazanır o zaman. Aslında Kanal D projelerini pekte ortalığa dökmüyor. Mesela Kötü Yol hepimize surpriz oldu. Ağustosta projeleri tam olarak belli olurDila Hanım ile yer değiştirirler o zaman. Listeyi yazdıktan sonra ben de farkettim o hatayı.
Show gerçekten kaliteli diziler yapıyor zaman zaman fakat genel yayın politikası anlamında çok başarısız bence ve izleyici memnuniyetinden ziyade reyting peşindeler. Mesela ben uzun süredir Show'da başarılı bir PT2 işi hatırlamıyorum. Çünkü önemsemiyorlar. Gündüz programı tekrarı falan koyuyorlar.
Acun, Muhteşem Yüzyıl, Feriha ve Pis Yedili varken tutulan bir aylık sıralama listesi var mı şu an hatırlamıyorum net ama bir ay Show, Kanal D'yi geçmişti A/B'de diye hatırlıyorum.
Bir de geçen sene Kanal D daha güçlüydü. Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Umutsuz Ev Kadınları çok güçlüydü. Fatmagül'ün Suçu Ne vardı. Şu an yeni sezon akışını bilemiyoruz tam olarak ama gelen haberlere göre çok fazla yeni iş yok. Eski işler ise bence artık düşüşe geçmeye başlamış işler.
Umarım iyi olan kanal kazanır o zaman. Aslında Kanal D projelerini pekte ortalığa dökmüyor. Mesela Kötü Yol hepimize surpriz oldu. Ağustosta projeleri tam olarak belli oluryazın ben bilmem eşim bilir de sürpriz oldu
Yaz icinde oyle soyleniyordu. Haftanin 7 gunu totalde zirvedekanal d çökecek bu sezon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?