Transfer kesin diyor Erol Köse. Artık dönüşü yok gibi.Birincilik için ise, hiçbir şey belli olmaz. Sezon açılınca belli olur herşey. Acun haftanın 3 günü yayın yapacaksa Star'ın bazı dizilerinin diğer kanallara transferleri başlayacaktır yavaş yavaş.Ben iki günden aşağı olmayacağını düşünüyorum Acun yayınlarının. Dolayısıyla Popstar için de tehlike çanları çalar. Popstar büyük ihtimalle başka kanala geçecektir.Show Tv bu durumda dizileri arttıracaktır belki bir yeni yarışma başlatacaklardır ancak ağırlığın dizilere kayacağını düşünüyorum. Bu yeni yapılanma onlar için daha hayırlı. Çünkü çok çok ciddi paralar ödeniyor Acun Medya'ya, artık Yetenek,Survivor gibi 3.4. senelerini gören programların yorgunluk yaşaması olasıdır. Acun Ilıcalı yeni formatlara yönelmeliydi ancak yine Yetenek Sizsiniz'i tercih etti, izleyicinin sıkılmadığını düşünüyor olmalı. Reytinglerde göreceğiz ben de merak ediyorum. Ama Star kağıt üstünde iyi iş yaptı. Show ise hangi yeni dizileri sürecek onu görünce gelecek sene ne duruma geleceği hakkındaki yorumlarımı yazacağım.