Acun Ilıcalı Hastalığını İlk Kez Açıkladı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
72,071
Reaksiyon puanı
57,262
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Acun Ilıcalı, hastalığını ilk kez açıkladı!

survivor-panorama-ya-katilan-acun-ilicali-11867668_582_amp.jpg


'Survivor Türkiye', 'Yetenek Sizsiniz Türkiye', 'Var mısın? Yok musun?' ve 'O Ses Türkiye' gibi reyting rekorları kıran başarılı programlara imza atan Acun Ilıcalı, Kanal D'de Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunumu ile ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu.

2 yıl önce yapımcısı olduğu Survivor programında yüzündeki şişlik ile dikkat çeken ve o dönem estetik operasyon geçirdiği iddia edilen Ilıcalı, göz bölgesindeki şişlik ile ilgili bir operasyon geçirdiğini belirtti ve "İyi huylu bir kitleydi. Onu aldırmak durumunda kaldık. Bu da bir ameliyat gerektiriyordu. Burayı da kesip tekrar diktirmek gerekiyordu.” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs salgını nedeni ile uçuşların durmasının ardından yarışma programının çekimlerinin yapıldığı Dominik Cumhuriyeti'nden mahsur kalan Ilıcalı, sunucuların “Türkiye'ye döndüğünde ilk olarak ne yapacaksınız?” sorusuna "Kızlarıma sarılacağım, onları çok özledim. Banu ile bir kardeş gibi her konuda konuşmayı, Yasemin'in bıcırıklığı, Leyla'nın bilmişliği bunların hepsi çok özlediğim şeyler. Umarım en kısa zamanda hasret biter." ifadelerini kullandı.

 
Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Hazem and Angelica