Hazem
Favori Üye
izlemediğin diziye yorum yapmasan birde tutmaz demişisnİzlemedim ama bu tur dizilerin tutma şansı yok. İlkinin tutma nedeni. Kutsi yaşamının uyumu burada böyle bir uyum yok
hafif baktın öylemi az bakmayla tutmaz diyosun neyse..Hafif baktım ama yok iş çıkmaz bu diziden show TV diziyi sonlandırıp acil servise alınmalı)))
Pek haksız sayilmazmisim ))) sanirim tns nin sifresini yavaş yavaş cozmeye başladım Neyin tutup tutmayacagi artik anlaşılıyor. Bir daha diyorum Bu dizinin tutma şansı yok.izlemediğin diziye yorum yapmasan birde tutmaz demişisn
izlemeden
hafif baktın öylemi az bakmayla tutmaz diyosun neyse..
Pek haksız sayilmazmisim ))) sanirim tns nin sifresini yavaş yavaş cozmeye başladım Neyin tutup tutmayacagi artik anlaşılıyor. Bir daha diyorum Bu dizinin tutma şansı yok.
Dizi zaten tutmadi ki siz neyi tartisiyorsunuz 1 aliyorizlemediğin diziye yorum yapmasan birde tutmaz demişisn
izlemeden
hafif baktın öylemi az bakmayla tutmaz diyosun neyse..
benim ilk mesajın dizinin ilk gününden veDizi zaten tutmadi ki siz neyi tartisiyorsunuz 1 aliyor![]()
ben olduğunu düşünüyorumPek haksız sayilmazmisim ))) sanirim tns nin sifresini yavaş yavaş cozmeye başladım Neyin tutup tutmayacagi artik anlaşılıyor. Bir daha diyorum Bu dizinin tutma şansı yok.
Bedel ve bu dizi tutmaz alaboranin ikinci bölüm toparlanirsa şansı belki var o da tutmaz. Kara ekmek çok parlamaz ask yeniden biraz yükselip 10 bolum sonra düşerben olduğunu düşünüyorum
sen hiç olumlu düşünmezmisin ya😉Bedel ve bu dizi tutmaz alaboranin ikinci bölüm toparlanirsa şansı belki var o da tutmaz. Kara ekmek çok parlamaz ask yeniden biraz yükselip 10 bolum sonra düşer
Olumlu düşünürum poyraz karayel sayfasına bak ne demiştim))) iyiye iyi derim o kadarsen hiç olumlu düşünmezmisin ya😉
ne bileyim ne zaman yorum okusam senin olumsuzda afedersinOlumlu düşünürum poyraz karayel sayfasına bak ne demiştim))) iyiye iyi derim o kadar
Sen kotusune denk gelmissin bu ara pek parlak iş çıkmıyor belki ondan)))ne bileyim ne zaman yorum okusam senin olumsuzda afedersin
sana katılmıyorumSen kotusune denk gelmissin bu ara pek parlak iş çıkmıyor belki ondan)))