Bildiğim şarkılarından bir kesit değil bu çıkaramadım.Sonunda kovulma da zihninden
Bildiğim şarkılarından bir kesit değil bu çıkaramadım.Sonunda kovulma da zihninden
Ağaç katliamına hayır 😡
Yeni fidanlar dikeriz.Ama bu sefer ağaci yaşken eğeriz ki böyle kütük olmasın bi daha @ÇiğdemBen sularım ama @Forumdash napar bilemem malum sana kinli olacak ama şansına o tarihte belki gelmemiş olur foruma
Bildiğim şarkılarından bir kesit değil bu çıkaramadım.Böyle bir uğraş içinde olmaya da bilirsin bilemiyorum
Ooo bu eve @MasacRE i gözden çıkardım gittiYeni fidanlar dikeriz.Ama bu sefer ağaci yaşken eğeriz ki böyle kütük olmasın bi daha @Çiğdem
Martta senden ev yapıcamŞöyle bişey
Bilmemen doğrudurÇünkü şarkıyı önce kendine yazıp sonra Haruna vermiş
Harun Kolçak - Aşk Beni Hep Değiştirecek (Modulation Wave mix) | Yeni Klip
Forumdash yeni bir haber konusu açtı Harun Kolçak - Aşk Beni Hep Değiştirecek (Modulation Wave mix) | Yeni Klip Harun Kolçak'in 2007 yılında çıkardiği maxi single'ında yer alan "Aşk Beni Hep Değiştirecek" adlı şarkı 11 yıl sonra yeniden kliplendirildi. Şarkının söz yazarı Hande Yener'in...fav10.net
Senin dışında takan olmadı ki bu uydurma günü, hediye verilecek bir durum yok yani
@Forumdash Abicime ben yeterim kış ayından o rica etmişti kaç aydır bekliyoruzSizlerinde hayırsızlığınızı görmüş oldu hem
Ne zaman gidiyor bu?
Senden gelecek olan hediye ancak kıymık olurdu@Çiğdem
Seneye de senin gününü kutlarız1 değil 2 değil 3 değil tam 1 hafta kutlucaz@Çiğdem
Ekli dosyayı görüntüle 68958
Tavuk dönersin yesin 5 yöraya @kerem
Bildiğim şarkılarından bir kesit değil bu çıkaramadım.Böyle bir uğraş içinde olmaya da bilirsin bilemiyorum
Ne ka seviyorsunuz birbirinizi
Aaa severiz herkese özel gün düzenliyoruz alamancı @kerem de dünya dazlaklar günü yaparızNe ka seviyorsunuz birbirinizi
Dazlaklari sever oAaa severiz herkese özel gün düzenliyoruz alamancı @kerem de dünya dazlaklar günü yaparız@MasacRE @Forumdash
Yeni fidanlar dikeriz.Ama bu sefer ağaci yaşken eğeriz ki böyle kütük olmasın bi daha @Çiğdem
Martta senden ev yapıcamŞöyle bişey
Bilmemen doğrudurÇünkü şarkıyı önce kendine yazıp sonra Haruna vermiş
Harun Kolçak - Aşk Beni Hep Değiştirecek (Modulation Wave mix) | Yeni Klip
Forumdash yeni bir haber konusu açtı Harun Kolçak - Aşk Beni Hep Değiştirecek (Modulation Wave mix) | Yeni Klip Harun Kolçak'in 2007 yılında çıkardiği maxi single'ında yer alan "Aşk Beni Hep Değiştirecek" adlı şarkı 11 yıl sonra yeniden kliplendirildi. Şarkının söz yazarı Hande Yener'in...fav10.net
Ne güzel işte ne kadar faydalıyım ben. Siz ne işe yarıyorsunuz
Seni adam etmeyeNe güzel işte ne kadar faydalıyım ben. Siz ne işe yarıyorsunuz
Kendini dişlanmiş zannetme aynı duyguyu sana da besliyoruzNe ka seviyorsunuz birbirinizi
Alttaki sana
Ne güzel işte ne kadar faydalıyım ben. Siz ne işe yarıyorsunuz
Ne olursa olsun kütük kütüktür
Google'dan ev fotoğrafı atmakla ev inşa edilmiyor yalnız, sadece atıp tutuyorsun şu an icraat yok
Aaa severiz herkese özel gün düzenliyoruz alamancı @kerem de dünya dazlaklar günü yaparız@MasacRE @Forumdash
Inşallah ilerde kel kalırsınız.@xemrexxx
Senden gerçekten ev yapmasını beklemiyorsun herhaldeGoogle'dan ev fotoğrafı atmakla ev inşa edilmiyor yalnız, sadece atıp tutuyorsun şu an icraat yok
ahahaahhahGoogle'dan ev fotoğrafı atmakla ev inşa edilmiyor yalnız, sadece atıp tutuyorsun şu an icraat yok
ahahaha gerçekten güldüm yaSenden gerçekten ev yapmasını beklemiyorsun herhaldeSende az açık göz değilsin ayoll@kerem @Forumdash @serhatt @xemrexxx
@dreamy a kütük olmak onurlu gururlu birşeydir diyordu @MasacRE adam doğuştan öyle yanı yaratılısı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?