Atalarımızın sözlerindeki at bu olsa gerekonları bir eşeğe bindirsemde olurben atı kapayımda önce
at böyle bişeydir umarım
![]()
Atalarımızın sözlerindeki at bu olsa gerekonları bir eşeğe bindirsemde olurben atı kapayımda önce
at böyle bişeydir umarım
![]()
onları bir eşeğe bindirsemde olurben atı kapayımda önce
at böyle bişeydir umarım
![]()
son 2 bölum kalmis
ohaaa 7.sezondamı ben yeni baslayacak dizi sandım 😱 en iyisi ben kaçayım ayolGüzelmiş, uygunsuz sahneler yoksa Ramazan'da bakarız senle.![]()
Sus kız dizi iyi sariyor yazin izlersinohaaa 7.sezondamı ben yeni baslayacak dizi sandım 😱 en iyisi ben kaçayım ayol![]()
yeni başlayan dizi sandım desene 10.sezona yakın diye ayoll sen izliyormuydunSus kız dizi iyi sariyor yazin izlersin![]()
ben geçeb yaz 3 haftada bitirdim 110 bolumuyeni başlayan dizi sandım desene 10.sezona yakın diye ayoll sen izliyormuydun![]()
yeni başlayan dizi sandım desene 10.sezona yakın diye ayoll sen izliyormuydun![]()
Bu arada OUAT'ın 7. sezonu aynı zamanda son sezonmuş, ilgilenirseniz diye buraya bırakayım.ben geçeb yaz 3 haftada bitirdim 110 bolumu![]()
Noğğğ yalan sölüyoğsunBu arada OUAT'ın 7. sezonu aynı zamanda son sezonmuş, ilgilenirseniz diye buraya bırakayım.![]()
Hayır doğru. Bazı oyuncular da ayrılmış hatta.Noğğğ yalan sölüyoğsun![]()
Pamuk- charming- basroldeki kadın- uvey anne kalsin yeterHayır doğru. Bazı oyuncular da ayrılmış hatta.![]()