Atalarımızın sözlerindeki at bu olsa gerek dinazor gibi bunların nesli tükenmişonları bir eşeğe bindirsemde olur ben atı kapayımda önce
at böyle bişeydir umarım
Atalarımızın sözlerindeki at bu olsa gerek dinazor gibi bunların nesli tükenmişonları bir eşeğe bindirsemde olur ben atı kapayımda önce
at böyle bişeydir umarım
onları bir eşeğe bindirsemde olur ben atı kapayımda önce
at böyle bişeydir umarım
son 2 bölum kalmis
ohaaa 7.sezondamı ben yeni baslayacak dizi sandım 😱 en iyisi ben kaçayım ayolGüzelmiş, uygunsuz sahneler yoksa Ramazan'da bakarız senle.
Sus kız dizi iyi sariyor yazin izlersinohaaa 7.sezondamı ben yeni baslayacak dizi sandım 😱 en iyisi ben kaçayım ayol
yeni başlayan dizi sandım desene 10.sezona yakın diye ayoll sen izliyormuydunSus kız dizi iyi sariyor yazin izlersin
ben geçeb yaz 3 haftada bitirdim 110 bolumuyeni başlayan dizi sandım desene 10.sezona yakın diye ayoll sen izliyormuydun
yeni başlayan dizi sandım desene 10.sezona yakın diye ayoll sen izliyormuydun
Bu arada OUAT'ın 7. sezonu aynı zamanda son sezonmuş, ilgilenirseniz diye buraya bırakayım.ben geçeb yaz 3 haftada bitirdim 110 bolumu
Noğğğ yalan sölüyoğsunBu arada OUAT'ın 7. sezonu aynı zamanda son sezonmuş, ilgilenirseniz diye buraya bırakayım.
Hayır doğru. Bazı oyuncular da ayrılmış hatta.Noğğğ yalan sölüyoğsun
Pamuk- charming- basroldeki kadın- uvey anne kalsin yeterHayır doğru. Bazı oyuncular da ayrılmış hatta.