Ya Atacan sen zaten Zeki, Esma, Dilkopat, Salçayı abartılı bulmuyorsan diyecek bir söz yok.
Orçun Zerrin ve Çağatay abartılı değil mi. 😱 😱 Yok artık diyorum o zaman çık dışarı bak bakalım saydığım 3 kişi gibi bir insan tipi bulacak mısın.
Orçun : Ergen bunalımlarını abartılı işliyor.
Zerrin : Hayat kadınını ve şivesi olarak abartılı bir karakter.
Çağatay : Ona lafım bile yok sen de çok iyi biliyorsun.
Nurhayat : Çok konuşan evde kalmış bir kadının abartılı hali.
Yani diziyi izlemesem inanıcam yazdığın uzun yazıya. Her dizide abartı olur özellikle komedilerde ve sit-com'larda sen diziyi çok sevdiğin için görmek istemiyorsun olay açık.
Gelelim Pis Yedili'ye Pis Yedili'de abartılı ergen karakterleri var ancak son bölümlerde karakterlerde ciddi bir düzelme söz konusu ( Orçun hariç. )
Abartı olmalı ki komedi de olsun Yalan Dünya'da da abartı olmasa komedi unsuru azalacak kabul et. Yalan Dünya'da kusursuz değil.
Orçunun abartılı olup olmadığını Yalan Dünyayı eskiden izleyenlere bir mentionla sor bakalım ne diyecekler? Sadece ben demiyorum. Belli ki, bunu analiz edecek kadar iyi izlememişsin Yalan Dünyayı.
Pek hala hepsi de normal insanlar. Abartısız olduğunu kanıtlamak için sokağa çıkmaya gerek yok. Ben Orço karakterini dünyayı gezsem bile bulamam. Zeki, Esma Dilkopat da aynı şekilde...