Abartı Sınıfta Kaldı

Orçun Zerrin ve Çağatay abartılı değil mi. 😱 😱 Yok artık diyorum o zaman çık dışarı bak bakalım saydığım 3 kişi gibi bir insan tipi bulacak mısın.

Orçun : Ergen bunalımlarını abartılı işliyor.
Zerrin : Hayat kadınını ve şivesi olarak abartılı bir karakter.
Çağatay : Ona lafım bile yok sen de çok iyi biliyorsun.
Nurhayat : Çok konuşan evde kalmış bir kadının abartılı hali.

Yani diziyi izlemesem inanıcam yazdığın uzun yazıya. Her dizide abartı olur özellikle komedilerde ve sit-com'larda sen diziyi çok sevdiğin için görmek istemiyorsun olay açık.

Gelelim Pis Yedili'ye Pis Yedili'de abartılı ergen karakterleri var ancak son bölümlerde karakterlerde ciddi bir düzelme söz konusu ( Orçun hariç. )

Abartı olmalı ki komedi de olsun Yalan Dünya'da da abartı olmasa komedi unsuru azalacak kabul et. Yalan Dünya'da kusursuz değil.
Ya Atacan sen zaten Zeki, Esma, Dilkopat, Salçayı abartılı bulmuyorsan diyecek bir söz yok.

Orçunun abartılı olup olmadığını Yalan Dünyayı eskiden izleyenlere bir mentionla sor bakalım ne diyecekler? Sadece ben demiyorum. Belli ki, bunu analiz edecek kadar iyi izlememişsin Yalan Dünyayı.

Pek hala hepsi de normal insanlar. Abartısız olduğunu kanıtlamak için sokağa çıkmaya gerek yok. Ben Orço karakterini dünyayı gezsem bile bulamam. Zeki, Esma Dilkopat da aynı şekilde...

Ya Atacan sen zaten Zeki, Esma, Dilkopat, Salçayı abartılı bulmuyorsan diyecek bir söz yok.

Orçunun abartılı olup olmadığını Yalan Dünyayı eskiden izleyenlere bir mentionla sor bakalım ne diyecekler? Sadece ben demiyorum. Belli ki, bunu analiz edecek kadar iyi izlememişsin Yalan Dünyayı.

Pek hala hepsi de normal insanlar. Abartısız olduğunu kanıtlamak için sokağa çıkmaya gerek yok. Ben Orço karakterini dünyayı gezsem bile bulamam. Zeki, Esma Dilkopat da aynı şekilde...

Revan normal diyen yok zaten ciddi bir düzelme söz konusu var diyorum , sokağa çıksam hatta Dünya'ya Pis Yedili'de ki karakterleri bulamam gerçek ancak Yalan Dünya'da da abartı söz konusu. Kabul et.

Revan normal diyen yok zaten ciddi bir düzelme söz konusu var diyorum , sokağa çıksam hatta Dünya'ya Pis Yedili'de ki karakterleri bulamam gerçek ancak Yalan Dünya'da da abartı söz konusu. Kabul et.
Çağatayı dediğim gibi abartılara gönderme yapmak için öyle karakter yapmışlar. Eğer diziyi izleseydin, Fıratın Yazgısında sürekli abartılı oynadığı ile ilgili dialoglar geçtiğini görürsün. O karakter dizideki abartılı karakterlere bir gönderme.

Dediğim gibi, Nurhayat gibi (sürekli dır dır konuşan) gelinler, Zerrin gibi (şiveli ki, bence Burhan karakterinin kadın versiyonu) kadınlar, Vasfiye gibi (arayı kızıştırıp insanların moralini bozan), Orçun gibi (ergenler ki o ilk sezonluk bi şeydi şimdi karakterin bir ergenliği kalmadı) ergenler mevcut.

Bu saydığım karakterler dizide salak salak hareketler yapmıyorlar. Hepsi mevcut.

Esma gibi bir müdüre var mı dünyada Allah aşkına? Ya da Zeki, Dilkopat, Orço gibi öğrenci? Kainatta yok böyle insanlar. Zaten başlarken hayal ürünü yazması bunlara bir ispat...

Çağatayı dediğim gibi abartılara gönderme yapmak için öyle karakter yapmışlar. Eğer diziyi izleseydin, Fıratın Yazgısında sürekli abartılı oynadığı ile ilgili dialoglar geçtiğini görürsün. O karakter dizideki abartılı karakterlere bir gönderme.

Dediğim gibi, Nurhayat gibi (sürekli dır dır konuşan) gelinler, Zerrin gibi (şiveli ki, bence Burhan karakterinin kadın versiyonu) kadınlar, Vasfiye gibi (arayı kızıştırıp insanların moralini bozan), Orçun gibi (ergenler ki o ilk sezonluk bi şeydi şimdi karakterin bir ergenliği kalmadı) ergenler mevcut.

Bu saydığım karakterler dizide salak salak hareketler yapmıyorlar. Hepsi mevcut.

Esma gibi bir müdüre var mı dünyada Allah aşkına? Ya da Zeki, Dilkopat, Orço gibi öğrenci? Kainatta yok böyle insanlar. Zaten başlarken hayal ürünü yazması bunlara bir ispat...
Aynı şeyleri yazıyorsun kabullenmiyorsun tamam Revan Yalan Dünya'da ki tüm karakterler ciddi normalin normali hepsi günlük hayatta olabilcek insanlar.
Ok. 😉

Aynı şeyleri yazıyorsun kabullenmiyorsun tamam Revan Yalan Dünya'da ki tüm karakterler ciddi normalin normali hepsi günlük hayatta olabilcek insanlar.
Ok. 😉
Hiçbir karakterlerin hepsi günlük hayatta bir aile olamaz.

Ama illa ki o karakterler vardır. 😉

Ama deli bir müdire yoktur. Eğitim bu kadar mı ayağa düştü ki, deli bir müdireye iş versinler? Gani her dizisinde yapar aynısını.

Bkz: Fitnat. Ama Fitnat en azından güldürüyordu. :D

EveN post: 1395338' Alıntı:
Ya Atacan sen zaten Zeki Esma Dilkopat Salçayı abartılı bulmuyorsan diyecek bir söz yok.

Orçunun abartılı olup olmadığını Yalan Dünyayı eskiden izleyenlere bir mentionla sor bakalım ne diyecekler? Sadece ben demiyorum. Belli ki bunu analiz edecek kadar iyi izlememişsin Yalan Dünyayı.

Pek hala hepsi de normal insanlar. Abartısız olduğunu kanıtlamak için sokağa çıkmaya gerek yok. Ben Orço karakterini dünyayı gezsem bile bulamam. Zeki Esma Dilkopat da aynı şekilde...

ya bırak Allah aşkına ya yemin ediyorum yd karakterli abartisiz diyorsun ya birdaha senin yaptigin hicbir yorumu ciddiye almicam arkadaş :D ben de dunyayi dolassam yd ki karaktertler gibi aslaa goremem ama marsa falan cikma imkani bulursam bigun orda gorebilirim malum uzayli gibi hepsi

EveN post: 1395376' Alıntı:

Hiçbir karakterlerin hepsi günlük hayatta bir aile olamaz.

Ama illa ki o karakterler vardır. )

Ama deli bir müdire yoktur. Eğitim bu kadar mı ayağa düştü ki deli bir müdireye iş versinler? Gani her dizisinde yapar aynısını.

Bkz: Fitnat. Ama Fitnat en azından güldürüyordu. :D

Fitnat süperdi. :D

SERHAT3456 post: 1395377' Alıntı:
ya bırak Allah aşkına ya yemin ediyorum yd karakterli abartisiz diyorsun ya birdaha senin yaptigin hicbir yorumu ciddiye almicam arkadaş :D ben de dunyayi dolassam yd ki karaktertler gibi aslaa goremem ama marsa falan cikma imkani bulursam bigun orda gorebilirim malum uzayli gibi hepsi
Tamam. Ciddiye almıyorsan mesaj atman gerekmez.

Show fan page...

- - - Ekleme - - -

xBUGRAx post: 1395386' Alıntı:
Ben de çok seviyordum en iyi karakterdi dizide. :F

EveN post: 1395391' Alıntı:
Tamam. Ciddiye almıyorsan mesaj atman gerekmez.

Show fan page...

- - - Ekleme - - -

Ben de çok seviyordum en iyi karakterdi dizide. :F

Hahahhahaha show fan page yazmis bide kardes sen bu forumda birini kanal ve dizi fanlığıyla suçlayabilecek son insansin be yd karaktertleri abartisiz diyosun otesi varmi :D sizin azerbaycanda sokakta boyle insanlar dolasiyomu bilmyorum ama bizim buralarda orcun gibi biri dolassa dayak manyagi yaparlar emin ol :D beni de kendinle karistirma dogrudur showa ayri sempatim var ama gerektigi yerde elestirmesinide bilirim bu forumda kimse senin kadar kanal ve dizi fani degil rahat ol

SERHAT3456 post: 1395414' Alıntı:
Hahahhahaha show fan page yazmis bide kardes sen bu forumda birini kanal ve dizi fanlığıyla suçlayabilecek son insansin be yd karaktertleri abartisiz diyosun otesi varmi :D sizin azerbaycanda sokakta boyle insanlar dolasiyomu bilmyorum ama bizim buralarda orcun gibi biri dolassa dayak manyagi yaparlar emin ol :D beni de kendinle karistirma dogrudur showa ayri sempatim var ama gerektigi yerde elestirmesinide bilirim bu forumda kimse senin kadar kanal ve dizi fani degil rahat ol
Ok. )