xBUGRAx post: 1395202' Alıntı:Bu hafta azaltmışlar. Sadece Bu Akşam var.
İyiymiş o zaman Forumdash kaçırmasın.
xBUGRAx post: 1395202' Alıntı:Bu hafta azaltmışlar. Sadece Bu Akşam var.
Bakıcamdarksaal post: 1395205' Alıntı:İyiymiş o zaman Forumdash kaçırmasın.
1 Erkek 1 Kadın da.SERHAT3456 post: 1395141' Alıntı:Komedi dizisi abartılı olucak tabi abartısız komedi mi olur hangi komedi dizisinde hem komik hem abartısız karakter var?
Pis Yedili'de Orço harici abartılı karakter yok bazı Total düşmanları yine iftira atıyor.
Zeki'ye laf yok.dilkopat,zeki,esma sultan ve türevleri de var panpa
Ona mı denk geliyor Tam saati kaç? Doksanlar 2.kuşak reklamındayken bakayım.xBUGRAx post: 1395213' Alıntı:Doksanlar var?
Ona mı denk geliyor Tam saati kaç? Doksanlar 2.kuşak reklamındayken bakayım.
Forumdash post: 1395222' Alıntı:
Ona mı denk geliyor Tam saati kaç? Doksanlar 2.kuşak reklamındayken bakayım.
1 Erkek 1 Kadın da.
Abartı olmalı elbet ama dozu ile. Fazla da abartmamak şartıyla.
Babam Sınıfta Kaldı`yı pek izleyemedim onun hakkında yorum yapamam, ama Ganinin Pis Yedilisinde Orço, Zeki, Esma, Dilkopat, yanındaki arkadaşı, Salça daha say say bitmez abartılı karakterler...
Orçun abartılı değil. Allah aşkına diziyi izledin ama aynı izlemeyenler giib konuşuyorsun. Diziyi izlemeyen herkes Orçunu abartılı buluyor. Orçun sadece ergen bir genci canlandırıyordu. Herkesin bu rolü kabullenmesini bekleyemeyiz. O yüzden en çok bir grupa hitap ediyordu.
Yalan Dünya'da sanki abartı çok az.
Orçun , Çağatay , Vasviye , Zerrin , O çivili kız , Nurhayat ve birçoğu.
2'yi de geçebiliyor.Bir sahnede 2 kere olabiliyor bazen. Ben de çok seviyorum.Diziyi seviyorum ama bu konuda çok haklısın. Çok abartıydı o sahneler. Hadi 1-2 kere olur da bir bölümde iki kere...
EveN post: 1395244' Alıntı:Orçun abartılı değil. Allah aşkına diziyi izledin ama aynı izlemeyenler giib konuşuyorsun. Diziyi izlemeyen herkes Orçunu abartılı buluyor. Orçun sadece ergen bir genci canlandırıyordu. Herkesin bu rolü kabullenmesini bekleyemeyiz. O yüzden en çok bir grupa hitap ediyordu.
Çağatay abartılı buna katılıyorum. Ama onların istediği de zaten Çağatayı dizide (Fıratın yazgısında) abartılı göstermek.
Ona kalsa çektikleri Fıratın Yazgısı dizisi de abartılı ama o abartıyı yapmalarının nedeni zaten abartılı dizilere gönderme yapmak. (Bu akşamki bölümde özellikle göndermenin hasını yapıyorlar)
Vasfiyenin neresi abartılı Allah aşkına. Arayı kızıştıran öyle teyzeler yok mu sanki?
Zerrinin nesi abartılı? Sadece şiveli konuşan birisi.
Eylemin nesi abartılı? Rock`cu kız.
Nurhayatın nesi abartılı peki? Kendi mi öyle konuşuyor? Konuşması öyle. Gerçek hayatta nasılsa öyle konuşuyor bir abartı yok.
Bu saydıklarında abartı kastın konuşmasya Pis Yedilide konuşmayı ele almıyorum. Hareketlerini ele alıyorum. Hepsi salak salak hareketler yapıyor.
Orço ve Zeki gelmiş 11. sınıfa ama hala 1. sınıftan aşağı zekaya sahip. Esma ve Dilkopatı da unutmayalım...
Senin de izlemeden yorum yapman gerçekten komik.SERHAT3456 post: 1395320' Alıntı:Arkadaş sen şaka mı yapıyosun orcun mu abarti degil? Ergen genci canlandırıyor sadece? Sen hayatında kac kere her gordugune opuselim midiyen ergen genc gordun. Dayisinin sozlusune icinde corap varm yokmu diye soru soruyor. Yuruyusunu konusmsini saymiyorum bile. Zerrin vasfiye teyze eylem nurhayat abartili degil diyosun ya vallahi komik insansn o eylem insan mi degil mi belli degil zaten ruh gibi dolasiyor tipi sifati falan zaten ayri bi alem vasfiye teyyze surekli insanlarin moralini bozmaya calsiyor nurhayat ve zerrin zaten ayri bi dunya nurhayat evlilikle kafayi bozmus makina gibi konusuyor 1 gr akli yok zerrini saymyorum zaten. Hem zaten abarti olmasi suc degil ki abartisiz komedi olmaz ve yalan dünya türkiyenin pis yediliden de babam sinifta kaldi danda daha abartili bi dizi. Yalan dunyaya abartisiz demen gercercekten cok komik
Orçun Zerrin ve Çağatay abartılı değil mi. 😱 😱 Yok artık diyorum o zaman çık dışarı bak bakalım saydığım 3 kişi gibi bir insan tipi bulacak mısın.
Orçun abartılı değil. Allah aşkına diziyi izledin ama aynı izlemeyenler giib konuşuyorsun. Diziyi izlemeyen herkes Orçunu abartılı buluyor. Orçun sadece ergen bir genci canlandırıyordu. Herkesin bu rolü kabullenmesini bekleyemeyiz. O yüzden en çok bir grupa hitap ediyordu.
Çağatay abartılı buna katılıyorum. Ama onların istediği de zaten Çağatayı dizide (Fıratın yazgısında) abartılı göstermek.
Ona kalsa çektikleri Fıratın Yazgısı dizisi de abartılı ama o abartıyı yapmalarının nedeni zaten abartılı dizilere gönderme yapmak. (Bu akşamki bölümde özellikle göndermenin hasını yapıyorlar)
Vasfiyenin neresi abartılı Allah aşkına. Arayı kızıştıran öyle teyzeler yok mu sanki?
Zerrinin nesi abartılı? Sadece şiveli konuşan birisi.
Eylemin nesi abartılı? Rock`cu kız.
Nurhayatın nesi abartılı peki? Kendi mi öyle konuşuyor? Konuşması öyle. Gerçek hayatta nasılsa öyle konuşuyor bir abartı yok.
Bu saydıklarında abartı kastın konuşmasya, Pis Yedilide konuşmayı ele almıyorum. Hareketlerini ele alıyorum. Hepsi salak salak hareketler yapıyor.
Orço ve Zeki gelmiş 11. sınıfa ama hala 1. sınıftan aşağı zekaya sahip. Esma ve Dilkopatı da unutmayalım...