Abartı Sınıfta Kaldı

SERHAT3456 post: 1395141' Alıntı:
Komedi dizisi abartılı olucak tabi abartısız komedi mi olur hangi komedi dizisinde hem komik hem abartısız karakter var?
1 Erkek 1 Kadın da.

Abartı olmalı elbet ama dozu ile. Fazla da abartmamak şartıyla.

Babam Sınıfta Kaldı`yı pek izleyemedim onun hakkında yorum yapamam ama Ganinin Pis Yedilisinde Orço Zeki Esma Dilkopat yanındaki arkadaşı Salça daha say say bitmez abartılı karakterler...

Yalan Dünya'da sanki abartı çok az.

Orçun , Çağatay , Vasviye , Zerrin , O çivili kız , Nurhayat ve birçoğu.

Yalan Dünya'da sanki abartı çok az.

Orçun , Çağatay , Vasviye , Zerrin , O çivili kız , Nurhayat ve birçoğu.
Orçun abartılı değil. Allah aşkına diziyi izledin ama aynı izlemeyenler giib konuşuyorsun. Diziyi izlemeyen herkes Orçunu abartılı buluyor. Orçun sadece ergen bir genci canlandırıyordu. Herkesin bu rolü kabullenmesini bekleyemeyiz. O yüzden en çok bir grupa hitap ediyordu.

Çağatay abartılı buna katılıyorum. Ama onların istediği de zaten Çağatayı dizide (Fıratın yazgısında) abartılı göstermek.

Ona kalsa çektikleri Fıratın Yazgısı dizisi de abartılı ama o abartıyı yapmalarının nedeni zaten abartılı dizilere gönderme yapmak. (Bu akşamki bölümde özellikle göndermenin hasını yapıyorlar)

Vasfiyenin neresi abartılı Allah aşkına. Arayı kızıştıran öyle teyzeler yok mu sanki?

Zerrinin nesi abartılı? Sadece şiveli konuşan birisi.

Eylemin nesi abartılı? Rock`cu kız.

Nurhayatın nesi abartılı peki? Kendi mi öyle konuşuyor? Konuşması öyle. Gerçek hayatta nasılsa öyle konuşuyor bir abartı yok.

Bu saydıklarında abartı kastın konuşmasya, Pis Yedilide konuşmayı ele almıyorum. Hareketlerini ele alıyorum. Hepsi salak salak hareketler yapıyor.

Orço ve Zeki gelmiş 11. sınıfa ama hala 1. sınıftan aşağı zekaya sahip. Esma ve Dilkopatı da unutmayalım...

Ben izlemiyorum ama komedi olması için biraz abartı gerekli ki çoğu senarist abartıyor ve abartmadan güldüren senarist çok az...

Şimdi düşündüğümüzde ben arkadaştan para istersem kim güler ki ama oradaki saf çocuktan istenilen ve çok istenilen vede devamlı istenilen para insanı güldürebilir...

Diziyi seviyorum ama bu konuda çok haklısın. Çok abartıydı o sahneler. Hadi 1-2 kere olur da bir bölümde iki kere...

Arkadaş sen şaka mı yapıyosun orcun mu abarti degil? Ergen genci canlandırıyor sadece? Sen hayatında kac kere her gordugune opuselim midiyen ergen genc gordun. Dayisinin sozlusune icinde corap varm yokmu diye soru soruyor. Yuruyusunu konusmsini saymiyorum bile. Zerrin vasfiye teyze eylem nurhayat abartili degil diyosun ya vallahi komik insansn o eylem insan mi degil mi belli degil zaten ruh gibi dolasiyor tipi sifati falan zaten ayri bi alem vasfiye teyyze surekli insanlarin moralini bozmaya calsiyor nurhayat ve zerrin zaten ayri bi dunya nurhayat evlilikle kafayi bozmus makina gibi konusuyor 1 gr akli yok zerrini saymyorum zaten. Hem zaten abarti olmasi suc degil ki abartisiz komedi olmaz ve yalan dünya pis yediliden de babam sinifta kaldi danda daha abartili bi dizi. Yalan dunyaya abartisiz demen gercercekten cok komik

Senin de izlemeden yorum yapman gerçekten komik.

Orçunun her gördüğüne öpüşelim dediği falan yok?

Makinalı tüfek gibi konuşan birisini hiç görmedin mi?

İnsanların moralini sürekli bozan insanları hiç görmedin mi?

Görmedinse bi şey diyemem.

Orçun Zerrin ve Çağatay abartılı değil mi. 😱 😱 Yok artık diyorum o zaman çık dışarı bak bakalım saydığım 3 kişi gibi bir insan tipi bulacak mısın.

Orçun : Ergen bunalımlarını abartılı işliyor.
Zerrin : Hayat kadınını ve şivesi olarak abartılı bir karakter.
Çağatay : Ona lafım bile yok sen de çok iyi biliyorsun.
Nurhayat : Çok konuşan evde kalmış bir kadının abartılı hali.

Yani diziyi izlemesem inanıcam yazdığın uzun yazıya. Her dizide abartı olur özellikle komedilerde ve sit-com'larda sen diziyi çok sevdiğin için görmek istemiyorsun olay açık.

Gelelim Pis Yedili'ye Pis Yedili'de abartılı ergen karakterleri var ancak son bölümlerde karakterlerde ciddi bir düzelme söz konusu ( Orçun hariç. )

Abartı olmalı ki komedi de olsun Yalan Dünya'da da abartı olmasa komedi unsuru azalacak kabul et. Yalan Dünya'da kusursuz değil.