Abartı Sınıfta Kaldı

Reytinger

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,256
Puanı
460
ABARTI SINIFTA KALDI​
Yaz sezonunun önemli işlerinde biri de kuşkusuz ‘Babam Sınıfta Kaldı’. Senaryosunu Gani Müjde’nin kaleme aldığı yapım reytinglerde iyi bir performans gösteriyor.
Yalnız dizideki bazı abartılı sahneler dizinin gerçekliğini bozabiliyor. Özellikle Tahsin-Yazgan karakterleri arasında geçen sahneler gerektiğinden abartılı.

Tahsin Kayserili bir ailenin saf çocuğu ve ilk kez Kayseri’den çıkıyor. Yazgan karakteri ise uyanık bir tip. Yazgan Tahsin’in saflığını fark ederek ondan her konuda yararlanıyor(maddi olarak).
Bu kısımlar olabilecek bir durumken ilk bölümde 1-2 yerde geçen para isteme olayı git gide her bölümde artıyor. Her ne zaman ikisi bir araya gelse sürekli Yazgan Tahsin’i kandırarak her durumdan para alıyor.

Sadece bu sahneler durumu gerçek dışı yapmıyor. Ayrıca Tahsin’in her durumda kandırılmasına rağmen olayı anlamaması da olayı gerçeklikten uzaklaştırıyor.
Umarız bir dahaki bölümlerde bu sahneler daha az karşımıza çıkar.

YazaReytinger

Komedi dizilerinde abartı ya da gerçek dışı unsurlara olabilir gözüyle bakıyorum ben. :)

O kadar çok abartılı değil o sahneler bence. O ikilinin sahneleri oldukça komedi. :) Benim bu ikili birde Buse ile diğer Rize'li kız favori karakterlerim :X

Son yayınlanan bölümde izledim gerçekten çok abartıydı o kısımlar. (Kontör parası kol bozuk vs.)

Bir de adam çok saf mimarlık okuyor. :):)

O kadar çok abartılı değil o sahneler bence. O ikilinin sahneleri oldukça komedi. :) Benim bu ikili birde Buse ile diğer Rize'li kız favori karakterlerim :X
İlk bölümlerde fazla değildi.Son bölümlerde fazla olmaya başladı.Buse ve Rize'li iyi.:D

- - - Ekleme - - -

Son yayınlanan bölümde izledim, gerçekten çok abartıydı o kısımlar. (Kontör parası, kol bozuk vs.)

Bir de adam çok saf, mimarlık okuyor. :):)
Ücretli ders falan.:D

- - - Ekleme - - -

Gani'nin dizileri abartısız olur mu hiç? :):)
Çoğu oluyor ama olmayan var.:D

Ben ilk bölümünü izlemiştim ve 10 DK içinde annem kapat şu saçma diziyi demişti ama ben devam ettim şans verdim ama hakikatten dediğin gibi abartılı bir dizi olmuş roller sahneler vb....

Komedi dizisi abartılı olucak tabi abartısız komedi mi olur hangi komedi dizisinde hem komik hem abartısız karakter var?

Pis Yedili'de Orço harici abartılı karakter yok bazı Total düşmanları yine iftira atıyor.

Son düzenleme:
SERHAT3456 post: 1395141' Alıntı:
Komedi dizisi abartılı olucak tabi abartısız komedi mi olur hangi komedi dizisinde hem komik hem abartısız karakter var?
Tabi ki abartılı olacak.Zaten her dizide az çok vardır.Ben abartıyı da aştığı için yazdım.:D