NBC A to Z 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
NBC'de bu gece yepyeni bir komedi dizisi başlıyor...

How I Met Your Mother'ın son sezonuyla tanınan Cristin Milioti'nin başrolünde yer aldığı ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan romantik komedi türündeki diziyle ilgili bölüm yorumlarını sezon boyunca bu başlıkta yapabilirsiniz...

a2z.png

Bu sezon tutmasını en çok istediğim iki diziden biri. (Diğeri Red Band Society idi ve çok sevilmesine rağmen reyting olarak sıkıntılı maalesef. :() Ne olur tutsun bu dizi. :(

1x1

Beklediğim gibi şirin bir dizi olmuş. Ben evet diyorum ilk bölüm sonrası. :):)

İlk bölüm sonuçta karakterlerin ilk tanıtılmaya başlandığı bölüm. İlk başları biraz beklenti altındaydı ama gittikçe güzelleşmeye başladı. Ben umutluyum ileriki bölümlerden.

Diziyi izlenebilir kılan asıl faktör tabii ki Cristin Milioti'nin sevimliliği. :D

İleriki bölümlerde daha iyi olacağını umarak ilk bölüm bonusuyla birlikte:

8/10

@Forumdash @cevaa @-potterhead- @xemrexxx

İlk bölüm Türkçe altyazısı da çıkmış. :)

Bu arada nasıl unutmuşum bilmiyorum ama en sevdiğim filmlerden olan Back to the Future konusunun bu kadar çok geçmesi çok hoşuma gitti. :D

1x1. bölüm

başroldeki oyuncular çok iyi heleki zelda muhteşem sempatik, bir an fiona aklıma geldi izlerken :)
yardımcı rollerdeki oyunculardan özellikle stephie yi de çok beğendim:)
stu karakteri para avcısındada izlediğimiz vatandaşmış

oyuncular açısından dizi çok şanslı, fakat konu olarak seçilen konu biraz yavan geldi, hem başta söylüyorlar zaten 8 ay 5 gün bilmem kaç saat süren bir ilişkinin hikayesi diye, merak unsurunu öldürüyorlar :) ilişki bu kadar zaman sürmüşse sonunda ayrılacaklarını biliyoruz olmadı işte bu :)
izlemeye devam edeceğim özellikle zeldanın hatrına :)

süper :oley: gece düşsün hen indirip ön izleme bile yaparım:F
nete düşmüş daha neyi bekliyorsun :)

1x1. bölüm

başroldeki oyuncular çok iyi heleki zelda muhteşem sempatik, bir an fiona aklıma geldi izlerken :)
yardımcı rollerdeki oyunculardan özellikle stephie yi de çok beğendim:)
stu karakteri para avcısındada izlediğimiz vatandaşmış

oyuncular açısından dizi çok şanslı, fakat konu olarak seçilen konu biraz yavan geldi, hem başta söylüyorlar zaten 8 ay 5 gün bilmem kaç saat süren bir ilişkinin hikayesi diye, merak unsurunu öldürüyorlar :) ilişki bu kadar zaman sürmüşse sonunda ayrılacaklarını biliyoruz olmadı işte bu :)
izlemeye devam edeceğim özellikle zeldanın hatrına :)

nete düşmüş daha neyi bekliyorsun :)
Zelda da aslında o filmde oynamıştı. DiCaprio'nun ilk karısı olarak. :):)

Beğenmene sevindim, biri daha çıktı. Fragman konusuna yazmadığın için etiketlememiştim. :):)

Başta onu söylüyorlar ama sonunda ayrılacakları kesin değil gibi bir sürpriz olabilir. Bilmiyorum sendeki sürümde de öyle miydi ama benim izlediğimde bölümün sonunda oyuncular kısa bir konuşma yaptılar ve Andrew sonunda evleneceklerini tahmin ettiğini söyledi. Mutsuz bir şekilde biteceğini sanmam. :):)

1x1

Beklediğimden biraz daha aşağıda başladı dizi ama ilk bölüm için iyi sayılır. 1-2 bölüm daha şans vericem sırf Cristin Milioti'nin sempatikliği ve tatlılığı için ama sadece bunun içinde izleyemem :D Dizininde biraz iyileşmesi lazım.

6/10

1x1

Beklediğimden biraz daha aşağıda başladı dizi ama ilk bölüm için iyi sayılır. 1-2 bölüm daha şans vericem sırf Cristin Milioti'nin sempatikliği ve tatlılığı için ama sadece bunun içinde izleyemem :D Dizininde biraz iyileşmesi lazım.

6/10
ben izlemeye başlamadan önce hiç bir beklenti içinde olmadığım için beklediğimden çok daha güzel başladı dizi :) sadece oyuncuları için bile izlerim :)

Zelda da aslında o filmde oynamıştı. DiCaprio'nun ilk karısı olarak. :):)

Beğenmene sevindim, biri daha çıktı. Fragman konusuna yazmadığın için etiketlememiştim. :):)

Başta onu söylüyorlar ama sonunda ayrılacakları kesin değil gibi bir sürpriz olabilir. Bilmiyorum sendeki sürümde de öyle miydi ama benim izlediğimde bölümün sonunda oyuncular kısa bir konuşma yaptılar ve Andrew sonunda evleneceklerini tahmin ettiğini söyledi. Mutsuz bir şekilde biteceğini sanmam. :):)
o flmde dicaprio karısından çok dışarda her önüne gelen kadını pipetle şişiriyordu:) genelde eve uğramıyordu o yüzden dikkatimden kaçmış zelda:)

bendeki sürümdede aynı diyaloğ geçti ama dizi başlarken ve biterken 8 ay 5 gün falan diye bastırarak süreyi dakikasına kadar söylemeleri sanki o süre sonunda ayrılacaklarmış hissi uyandırdı ?

S01B01 izledim

Bu sezonki komedilerim herelade sit-com tarzı değil de romantik-komedi olacak :X AtoZ ve Selfie :X

Bu dizi de güldürmedi öyle ama güzel başladi:X

Cristin'i HIMYM'da nedense biraz itici bulmuştum ama sonradan sevmiştim. Onun için bu dizide gider :X Selfie dizisindeki kızda işi götürmüştü, anlaşilan komedilerde kadınlar bu sezon (en azından benim için) başı çekecekler gibi :X

Bu arada 8 ay olayını başta ve sonda belirtmeleri farklı bi hava katmiş:X Bizim izlediğim bölümde 1 gün mü devirdik şimdi? Her sezon 1 ay mı gececek yoksa sezon sonu cevabı alacakmıyız???

Güldürmedi ama tebessüm bıraktı ben yinede 8/10 veririm :X

S01B01 izledim

Bu sezonki komedilerim herelade sit-com tarzı değil de romantik-komedi olacak :X AtoZ ve Selfie :X

Bu dizi de güldürmedi öyle ama güzel başladi:X

Cristin'i HIMYM'da nedense biraz itici bulmuştum ama sonradan sevmiştim. Onun için bu dizide gider :X Selfie dizisindeki kızda işi götürmüştü, anlaşilan komedilerde kadınlar bu sezon (en azından benim için) başı çekecekler gibi :X

Bu arada 8 ay olayını başta ve sonda belirtmeleri farklı bi hava katmiş:X Bizim izlediğim bölümde 1 gün mü devirdik şimdi? Her sezon 1 ay mı gececek yoksa sezon sonu cevabı alacakmıyız???

Güldürmedi ama tebessüm bıraktı ben yinede 8/10 veririm :X
selfie dede burdada dediğin gibi kadınlar işi götürüyor ama bu başrol güzel olmaktan çok sempatik zeldayı daha çok sevdim öyle bir tane zeldam olsun isterdim :) ama işte hayal bunlar kim hayalden ölmüşki ? :)

1x2

İlk kısmı ilk bölüme göre aşağıdaydı belki de konu olarak birazcık Manhattan Love Story'nin 1x2'si ile pişti olmaları bunda etkili olmuştur. :):)

Neyse ki ikinci kısımda farklılaştı. Şu bir gerçek ki Zelda karakterini başka biri oynasa dizi bu tadı vermeyebilirdi ama bu haliyle oldukça iyi gidiyor dizi. :):)

8/10

1x2

Bence de ilk kısmı pek iyi değildi ama sonradan toparladı ve güzel bitti.

7/10

S01B02 izledim

Ben dk'sını tebessümle izledim. Ama bölüm hakkında yorum yaptıracak pek bişey yoktu. Sadece şunu diyebilirim;

Zelda'nın zafer şarkısı daha iyidi.

Bu arada dizi her bölüm bi harfle giderse 26.bölümde biter heralde?? Ya 13 bölüm olarak 2 sezon devam eder yada tek sezon 26 bölüm olarak? Reytingleri pek iç acıcı olmadiğina göre 13x13 tek sezonda biter?

7/10

S01B02 izledim

Ben dk'sını tebessümle izledim. Ama bölüm hakkında yorum yaptıracak pek bişey yoktu. Sadece şunu diyebilirim;

Zelda'nın zafer şarkısı daha iyidi.

Bu arada dizi her bölüm bi harfle giderse 26.bölümde biter heralde?? Ya 13 bölüm olarak 2 sezon devam eder yada tek sezon 26 bölüm olarak? Reytingleri pek iç acıcı olmadiğina göre 13x13 tek sezonda biter?

7/10
Dizi tutsa başa alırlardı diyeceğim ama reytingler kötü olduğu için ortada bir harfte bitecektir. :(

Dizi tutsa başa alırlardı diyeceğim ama reytingler kötü olduğu için ortada bir harfte bitecektir. :(
İşte ortada bi harfte bitmesin. Yaza sarkıtsalar güzel olur. Zaten NBC geçen senelerde bi komedisini yaz aylarında yayınlamişti.

komedi sevmezdim iki dizi beğendim onada bitecek diyorlar ? gelde isyan etme :)
Belli olmaz yaa illa zirveye oynaması gerekmez, dicem ama bu iki dizi bu sezon bizi götürsün başka bişey istemem. Yoksa sezonu vampirler süper kahramanlar yada dram-sex dolu dizilerle götürcem.

Belli olmaz yaa illa zirveye oynaması gerekmez, dicem ama bu iki dizi bu sezon bizi götürsün başka bişey istemem. Yoksa sezonu vampirler süper kahramanlar yada dram-sex dolu dizilerle götürcem.
manhattan ı izliyormusun ? ordaki dana da benim favorim :)