NBC A to Z 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mutlaka izle beğeneceğini tahmin ediyorum zaten beğenmesende bişey kaybetmezsin 20 dakika topu topu başroldeki kadın çok sempatik :)
Hımm, Shameless'ten Fioanın bardakçının dizisiymiş. Dana ismi de hiç sempatik gelmiyor Homeland saolsun. Bakayım bu haftasonu.

Hımm, Shameless'ten Fioanın bardakçının dizisiymiş. Dana ismi de hiç sempatik gelmiyor Homeland saolsun. Bakayım bu haftasonu.
isim hiç kimseye hoş gelmez homelandla alakasıda yok... sempatik gelmemesinin nedeni dana nın dana yı çağrıştırması ama kadın sülün gibi :))

bu sene izlediğim komediler başroldeki kadınlar açısından şanslı bir black ish deki kadın fiyasko onun haricinde manhattan love story olsun, A to Z olsun , selfie olsun kadınlar süper :)

isim hiç kimseye hoş gelmez homelandla alakasıda yok... sempatik gelmemesinin nedeni dana nın dana yı çağrıştırması ama kadın sülün gibi :))

bu sene izlediğim komediler başroldeki kadınlar açısından şanslı bir black ish deki kadın fiyasko onun haricinde manhattan love story olsun, A to Z olsun , selfie olsun kadınlar süper :)
Sen bayaa bayaa komedi izliyormussun yahu Black-ish ve manhattan'a bakmadım bile daha. Marry me'ye de baktın mı?

1x3

Bu bölüm olmamış bence, sıkıcıydı. :( İlk bölümdeki ilginçliği koruyamadı gibi dizi.

Maalesef bu bölümle bu dizi de "devam mı, tamam mı" diye düşüneceğim diziler arasına girdi gibi gözüküyor...

6/10

Karar aldım başka yeni diziye başlamıyorum, çok fazla oldular "ya seversem" diye korktum. Beğenilirse geriden gelip izlerim. :)
Ben de tutarsa sonradan bakıcam, kadını Happy Endngs'in ilk sezonunda ilk bi kaç bölümünde izlemiştim. Sempatik gelmişti. Onun hatrına bakılası dizi.

olabilir? Uzun zamandır online dizi izlemediğim için napıyorlar bilmiyor.Hiç biri bi dizimag olamaz tabi.
haklısın
en son dizibox diye bir yer buldum görüntüler kaliteli ama bazen altyazılar sorunlu çıkıyor dörtdörtlük site yok gibi

haklısın
en son dizibox diye bir yer buldum görüntüler kaliteli ama bazen altyazılar sorunlu çıkıyor dörtdörtlük site yok gibi
Dizigolda bak o zaman her dizi var orda 😉
Hatta hatta ordaki video linkini kopyalayip savefrom adli indirme sitesine girip yaziyosun ve indir tusuna tıklıyorsun sonra istedigin goruntu kalitesinde indiriyosun 😉

Dizigolda bak o zaman her dizi var orda 😉
Hatta hatta ordaki video linkini kopyalayip savefrom adli indirme sitesine girip yaziyosun ve indir tusuna tıklıyorsun sonra istedigin goruntu kalitesinde indiriyosun 😉
onada baktım her diziyi bulmak mümkün değil her site başka telden çalıyor :)