Tuhaf tuhaf tipler tabutta dracula gibi yatıyorlar sessiz soluksuzKorkutucu bir heyete benziyor.
Dur şey edeyimde ordan daha rahat yol haritası belirleriz
Tuhaf tuhaf tipler tabutta dracula gibi yatıyorlar sessiz soluksuzKorkutucu bir heyete benziyor.
Hangi Oscar etkinliği?Ayy hadi bismillah oscar etkinliğine başladım @dreamy @Sherlock @Harunnn60 @sokak sanati @MEnes @mrt-06 @MasacRE- @DarkLegenD @Forumdash @destere @xemrexxx @Yiğitt @mesmeso61 @Maskeli Fedai sizleride bekliyoruz günde en az 1 film iyidir
Gagadan dolayı biraz tedbirli yaklaştım ama film müzik filmi olunca beni kafadan kazandı ,bu kadar iyi bir film beklemiyordum müzik temalı işleri herzaman severim oradan yakaladı beni High School musical serisi vardı fanlarıydım o serinin @xemrexxx seninde Flashın oynadığı bir müsical dizin vardı sende bu filmi seversin Eliteyide ilk 2 sezon müzik dizisi oldundan izlemiş sonra drama kaçınca bırakmıştım
Gaga sade haliyle daha güzel göründü gözüme şimdi kadına benziyor işte Normal başka bir senaryo olsa sıkılabilirdim ama müzikle alakalı olunca ve Gaganın müziğe nasıl giriyor ödülleri nasıl alıyor kısaca filmin konusu işleyişi beni çekti sonu çok duygusal bitti kocası için söyledi duygusal şarkı güzeldi ama benim sevdiğim şarkı bu oldu filmde
Filmi bitirince High School Musical dan hemen anılarımı tazeledim
Puanım beni şaşırtan bu filme (8)
Aaa yine kıyas kıskanclığından burun kıvırıyorsun demeye çalısıyorum ayoll Gaga en iyi şarkıcı gibi çıkıyorya filmde
Gelişmeleri ordan yazarsınız konulardan mesaj kaçırma görmeme derdimizde olmaz2 gün sonra oscar adayları belli oluyormuş. Adayları öğrenip ondan sonra başlatalım bence resmi olarak etkinliği
Aaa işte Gaga filmde en iyi kadın şarkıcı olup ödülleri süpürmüyormu Onun yerine Rihanna şarkıcılığı anlatılsaydı filmde ödülleri o süpürseydi severdin diye bağlamaya çalısıyorum Berenden dolayı Elçine şey ettiğin gibi burda da öyle şey etmişsindir beni geçtin ayoll @Harunnn60Ben beğendim filmi boş ver onu bunu. Rihanna ne alaka
Yükselen yıldızın böyle bağcılar Kezban halleri yerine bir deli rüzgarda ki genç melikeyi tercih ederim. Hırsıyla kazandı Melike ama bu filmde ki Ally şansa @xBUGRAx
Aaa işte Gaga filmde en iyi kadın şarkıcı olup ödülleri süpürmüyormu Onun yerine Rihanna şarkıcılığı anlatılsaydı filmde ödülleri o süpürseydi severdin diye bağlamaya çalısıyorum Berenden dolayı Elçine şey ettiğin gibi burda da öyle şey etmişsindir beni geçtin ayoll @Harunnn60
Şuan bildirimlerde, film listesi konusuna etiketlendiğim bir bildirim arıyorum ama yokNeyse iyi bir başlangıç oldu en azından Yalnız @destere ile @Forumdash da tam etkinlik zamanı kayboldu ortalıktan
Sen bunu izle, gerisi adaylar açıklandıktan sonraŞuan bildirimlerde, film listesi konusuna etiketlendiğim bir bildirim arıyorum ama yok
Listeyi çıkarın da başlayalım.
Ayy dalga geçiyorum ayoll Rihanna olsaydı rolde diye Gagadan yola çıkıp Taş kafa anlamıyor ayollSen filmi yanlış anlamışsın. Gaganın kariyeri ile alakası yok filmin. Film Ally adlı bir kızın kariyerinde yükselirken onu keşfeden adamın düşüşünü anlatıyor. Daha önce 4 kere çekilmiş bir hikaye bu. Biyografi değil yani
Ben dizilere ağırlık vereceğim, filmleri sizin kadar kısa sürede izleyebilmem imkansızAyy hadi bismillah oscar etkinliğine başladım @dreamy @Sherlock @Harunnn60 @sokak sanati @MEnes @mrt-06 @MasacRE- @DarkLegenD @Forumdash @destere @xemrexxx @Yiğitt @mesmeso61 @Maskeli Fedai sizleride bekliyoruz günde en az 1 film iyidir
Gagadan dolayı biraz tedbirli yaklaştım ama film müzik filmi olunca beni kafadan kazandı ,bu kadar iyi bir film beklemiyordum müzik temalı işleri herzaman severim oradan yakaladı beni High School musical serisi vardı fanlarıydım o serinin @xemrexxx seninde Flashın oynadığı bir müsical dizin vardı sende bu filmi seversin Eliteyide ilk 2 sezon müzik dizisi oldundan izlemiş sonra drama kaçınca bırakmıştım
Gaga sade haliyle daha güzel göründü gözüme şimdi kadına benziyor işte Normal başka bir senaryo olsa sıkılabilirdim ama müzikle alakalı olunca ve Gaganın müziğe nasıl giriyor ödülleri nasıl alıyor kısaca filmin konusu işleyişi beni çekti sonu çok duygusal bitti kocası için söyledi duygusal şarkı güzeldi ama benim sevdiğim şarkı bu oldu filmde
Filmi bitirince High School Musical dan hemen anılarımı tazeledim
Puanım beni şaşırtan bu filme (8)
Daha baslayamadık zaten izlersin vakit buldukça bizim izlediklerimizden yola devam etBen dizilere ağırlık vereceğim, filmleri sizin kadar kısa sürede izleyebilmem imkansız
Şuana kadar 6 film izledim ve bence Green Book Oscar'a yakın olan en güçlü aday bu izlediğim filmler arasında. Bu filmi beğendim ama sanat açısından Bohemian Rhapsody'e göre çok zayıf kalmış. O filmi önceden izlediğim için ister istemez kıyaslama yaptım izlerken.Her şeyiyle oldukça iyi bir filmdi. Green Book veya Roma'dansa Oscar'ı almasını tercih ederim ama alamayacak gibi.
Her şeyden önce müzikal olarak film harikaydı. Sade Shallow değil tüm şarkılar iyiydi. Lady Gaga'nın performansı iyi ama Bradley Cooper harika. Bugüne kadarki en iyi performansı, net. Şarkıcılıkta son derece yetenekli oluşu da ekstra şaşırttı.
Tam yorum: A Star Is Born
8.5/10
Palavra. Lady Gaga'yı kara-kuru, çirkin bir kadın olarak bilirdim. Bu kadın dışarıda, filmdeki haliyle gezmiyorsa, kendinden utanmalıdır bu yüzü heba ettiği için.
Oyunculukların sırıttığını düşünmüyorum. Bradley Cooper ayyaş karakteri iyi oynamış. Hikaye klişe olabilir ama oyunculuklar ve şarkılar ile izlenilir bir hâl almış.
Müzikal tür olduğu için şarkıları en başta değerlendirmek lazım, film hikayesi çoğunlukla şarkılara bağlı. 3-4 tane şarkı güzel. Bu konuda eksik bir yanı yok filmin.
Süresinin daha kısa olma ihtimali olduğunu düşünüyorum. Zaten film 2 kişi üzerinden yürüyor, 135 dakika fazlaydı. Ama bunun 'aman aman' bir sorun olduğunu da söylemiyorum. Zaten film sıkıcı değil ve akıp gidiyor.
Anlamadığım iki nokta var:
Ally, Jake ile fotoğraf çektirmek isteyen adama neden saldırdı?
Bi' de Jake'in ölümü veya başına her ne geldiyse bize neden anlatılmadı/gösterilmedi?
Once'un Falling Slowly'si ile A Star Is Born'un Shallow'u kapışabilir.
7.5/10