2018 A Star Is Born / Bir Yıldız Doğuyor - Film Yorumları

Aaa evet filmin konusu yakaladı beni böyle konuları severim ve burdakı tarzıda iyi :A :A :A

@sokak sanati Rihanna filmi olsa severdi :A :A :A

Rihanna ne alaka :F

Gaga gerçekten kötü oynamış. Hiç hissetmedim oyunculuğunu.:(

Konu çok bayık. Şarkılar hep aynı müziğin üzerine sözleri değiştirilmiş gibiydi. Şarkı sahnelerinde artık ilerlettim.:F

@MEnes de izler :D @DarkLegenD sen de izle şu filmleri o kadar entelleştin artık oscar etkinliklerine katılmanın vakti geldi :A
İzleyeceğim tabi. Oscar filmlerine geçen hafta Pazar günü başlamıştım. 3 film izledim bu hafta hiç izleyemedim. Ama bu akşam bi tane patlatabilirim. Yavaş yavaş izliyorum daha vakit var. :A

Beraber düzenli olarak izleyeceksek konusunu açayım, sıralayalım filmleri. Her gün bir tane veya her hafta toplam 3-4 tane film seçelim. Konusunu açarım ben, sıradan gideriz. :A @MasacRE-

Evet olabilir öyle yapılabilir. Beraber bir düzene girersek daha iyi ilerleyebiliriz :A

Uğraşamam :A (Uğraştı :A)
Sen aç izlenecek filmleri içlerinden seçer seçer izleriz :A Geçen yıl öyle yapıyorduk :F @Maskeli Fedai de izleyecek kaçamaz :A :A :A

Rihanna ne alaka :F

Gaga gerçekten kötü oynamış. Hiç hissetmedim oyunculuğunu.:(

Konu çok bayık. Şarkılar hep aynı müziğin üzerine sözleri değiştirilmiş gibiydi. Şarkı sahnelerinde artık ilerlettim.:F
Hahah Aaa işte Gaga yerine Rihanna olsaydı şöhret kariyerinin filmini onun gösterselerdi ödülleri toplasaydı 100 verirdin :A :A :A @Harunnn60

Hahah Aaa işte Gaga yerine Rihanna olsaydı şöhret kariyerinin filmini onun gösterselerdi ödülleri toplasaydı 100 verirdin :A :A :A @Harunnn60

Rihanna şarkıcı oyuncu değil. Diamond ve Stayda çok güzel oynamıştı. Ama olay Gaag Rihanna yarısı değil. Gaga oyunculuk adına bi şey göstermemiş. Şarkı zaten söylüyordu.:D

Rihanna şarkıcı oyuncu değil. Diamond ve Stayda çok güzel oynamıştı. Ama olay Gaag Rihanna yarısı değil. Gaga oyunculuk adına bi şey göstermemiş. Şarkı zaten söylüyordu.:D
Aaa yine kıyas kıskanclığından burun kıvırıyorsun demeye çalısıyorum ayoll :A :A :A Gaga en iyi şarkıcı gibi çıkıyorya filmde :F