2018 A Star Is Born / Bir Yıldız Doğuyor - Film Yorumları

Aaa evet filmin konusu yakaladı beni böyle konuları severim ve burdakı tarzıda iyi

@sokak sanati Rihanna filmi olsa severdi

Rihanna ne alaka

Gaga gerçekten kötü oynamış. Hiç hissetmedim oyunculuğunu.

Konu çok bayık. Şarkılar hep aynı müziğin üzerine sözleri değiştirilmiş gibiydi. Şarkı sahnelerinde artık ilerlettim.

@MEnes de izler
@DarkLegenD sen de izle şu filmleri o kadar entelleştin artık oscar etkinliklerine katılmanın vakti geldi
İzleyeceğim tabi. Oscar filmlerine geçen hafta Pazar günü başlamıştım. 3 film izledim bu hafta hiç izleyemedim. Ama bu akşam bi tane patlatabilirim. Yavaş yavaş izliyorum daha vakit var.

Beraber düzenli olarak izleyeceksek konusunu açayım, sıralayalım filmleri. Her gün bir tane veya her hafta toplam 3-4 tane film seçelim. Konusunu açarım ben, sıradan gideriz.
@MasacRE-

Evet olabilir öyle yapılabilir. Beraber bir düzene girersek daha iyi ilerleyebiliriz

Uğraşamam
(Uğraştı
)
Sen aç izlenecek filmleri içlerinden seçer seçer izleriz
Geçen yıl öyle yapıyorduk
@Maskeli Fedai de izleyecek kaçamaz

Hahah Aaa işte Gaga yerine Rihanna olsaydı şöhret kariyerinin filmini onun gösterselerdi ödülleri toplasaydı 100 verirdin
@Harunnn60

Hahah Aaa işte Gaga yerine Rihanna olsaydı şöhret kariyerinin filmini onun gösterselerdi ödülleri toplasaydı 100 verirdin
@Harunnn60

Rihanna şarkıcı oyuncu değil. Diamond ve Stayda çok güzel oynamıştı. Ama olay Gaag Rihanna yarısı değil. Gaga oyunculuk adına bi şey göstermemiş. Şarkı zaten söylüyordu.

Rihanna şarkıcı oyuncu değil. Diamond ve Stayda çok güzel oynamıştı. Ama olay Gaag Rihanna yarısı değil. Gaga oyunculuk adına bi şey göstermemiş. Şarkı zaten söylüyordu.
Aaa yine kıyas kıskanclığından burun kıvırıyorsun demeye çalısıyorum ayoll
Gaga en iyi şarkıcı gibi çıkıyorya filmde