Netflix A Series of Unfortunate Events - 1. Sezon Yorumları

1x6

Dizi aynı tempoda gidiyor gitmesine ama aldığım zevk bu bölümle biraz daha arttı. :)

Mantık aramadan izlemesi epey keyifli ve eğlenceli. Evin yıkılması, fırtınanın ortasında ağlayan göl'deki kısımlar çok iyiydi. :)

Klaus'un Josephine'in evinde bulduğu resimde aynı yaşlarda 2 çift var. Bu durumda bizimkilerin ebeveynleri sandığımız kişiler olmayabilir. :)

8.5/10

1x7

Güzel bölümdü yine. :)

Anne ve babası çocukları kurtaracak diye beklerken, yine karşımıza Kont Olaf çıktı. Ebeveynler de bizimkilere ait değilmiş zaten. İzleyicileri ters köşe yapmış olabilirler, fakat ben bir önceki bölümde Klaus'un bulduğu resimden anne ve babanın farklı kişiler olabileceğini belirtmiştim. Yani benim için pek sürpriz olmadı. :)
8/10

1x8 (Sezon Finali)

Biraz 6. bölüm ayarında bir şeyler beklesem de güzel bir kapanış oldu. Devamını merak ettirerek kapattılar.

Sunny yine oduncu ve okul kıyafetiyle benim için bölümün yıldızıydı. Bu sevimli ve tatlı kızımızı sezon boyunca kucağında taşıyan Vilolet'ı da tebrik etmeden geçmeyeyim. :)

Ebeveynlerinin ortaya çıkmasını beklesek de bölüm sonundaki müzikalde belirtildiği gibi her zaman mutlu son olmuyor. Müzikal gerçekten çok iyiydi. :)

Denemek isteyenler olursa da ilk sezonunu bi bitirin derim.
Gelecek sezonda görüşürüz. :)

8/10

1x5

Güzel gidiyor dizi. Özellikle jeneriğine hayranım. :A

Sunny gerçekten çok tatlı ve komik. :D NPH'in kaptan tiplemesi de iyi olmuş. :A

8/10

1x6

Yine baya iyi bölümdü. Replikler çok eğlenceli ya. Dil bilgisi hataları olsun, çocukların bilmişlikleri ve büyüklerin aptallıkları olsun çok eğlenceli. :D İzlediğim en absürt işlerden kesinlikle. :D

8/10

1x7

Önceki bölümün altında olsa da iyiydi. Büyük resmî göremediğim için beni şaşırttılar. :A

Kont Olaf'ın son hali neydi öyle? :A

7+ /10

1x1

@sürgünüm abim etiketledikten sonra gördüğüm çok sevindiğim bir işti, bir an önce izlemek istiyordum daha önce de dediğim gibi filmi beni zamanında çok etkilemişti. Bugün izleyebildim.

Çok başarılı bir iş olmuş, filmi çok güzel diziye uyarlamışlar. Filmde çocukların gideceği 4, 5 akrabağa vardı ayrıca ailesi gerçekten ölmüştü, burda biraz daha farklı ele alınmış.

Çocuk oyuncuları ayrıca beğendim hatta filmdekilerden bile daha iyiydiler.

Kont'u oynayan adam dizinin başından beri tanıdık geldi en sonunda çözdüm. :F How I Met Your Mother'deki Barney. :F Ayrıca çocukların annesi de yine How I Met Your Mother'daki Robin. İki sevdiğim oyuncunun dizide olması harika oldu. :) Kont'u güzel canlandırmış ama filmdeki oynayan adam çok daha korkutucuydu belki o zaman yaşımın verdiği şeyden dolayı daha fazla korkutucu gelmiş olabilir. .ss

Avukat rolünü canlandıran kadın da çok iyi, dizideki karakterlerin betimlenmesi harika olmuş tam masal tadında ilerliyor, anlatıcının olmasına gerek yokmuş aslında. Olayı bölüyor ama ilerleyiş açısından iyi olabilir, zamanla alıştım ona da.

Umarım filmdeki uçurumun üstünde evi olan akrabağları, botanik bahçesi olan akrabaları da ileriki bölümlerde görürüz. Son sahne de çok acımazdı... Birde söylemeden edemiycem bebek çok tatlı. :D

Puanım; 9/10

@xemrexxx @OzaN

@sokak sanati Barney ile Robin var dizide sende izle bence. :A

@Çiğdem- sen de seversin. :D

Sen niye yorumlarken bu kadar güldün o zaman Atacan.s.s Ben komedi sandım.:(

Ozan sen izlemeden niye savunuyorsun araya atlıyorsun seni de kınıyorum resmen hatamı arıyorsun.s.s
Dizide sevdiğim oyuncular olduğu için güldüm yoksa gülünecek bir dizi değil. :D

Üstte Ozan'ın 7. bölüm yorumu var nasıl izlemiyor. :A

1x2

Yine sinema tadında bir bölümdü. Kont'un gerçek yüzünü herkes gördü, hakime hanıma üzüldüm duyguları istismar edildi hemde çocukları sahiplenemedi. Çok sevmiştim bu karakteri ancak bölüm sonuna bakacak olursak ileriki bölümlerde yeniden göreceğiz gibi. :)

Bebek hem tatlı hem de çok zeki, adamı kandırıp kendini oyuna getirtti. Bölüm 1 saat olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Çocukların annesi de ileriki bölümlerde kurtulacak bence.

Puanım; 8.5/10

@Çiğdem- @destere siz de izleyin güzel dizi. :( Keza @Aserat sen de...

1x2

Yine sinema tadında bir bölümdü. Kont'un gerçek yüzünü herkes gördü, hakime hanıma üzüldüm duyguları istismar edildi hemde çocukları sahiplenemedi. Çok sevmiştim bu karakteri ancak bölüm sonuna bakacak olursak ileriki bölümlerde yeniden göreceğiz gibi. :)

Bebek hem tatlı hem de çok zeki, adamı kandırıp kendini oyuna getirtti. Bölüm 1 saat olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Çocukların annesi de ileriki bölümlerde kurtulacak bence.

Puanım; 8.5/10

@Çiğdem- @destere siz de izleyin güzel dizi. :( Keza @Aserat sen de...
çok fazla dizim birikti :) bir ara bakarımda şimdi değil :)