1x1
@sürgünüm abim etiketledikten sonra gördüğüm çok sevindiğim bir işti, bir an önce izlemek istiyordum daha önce de dediğim gibi filmi beni zamanında çok etkilemişti. Bugün izleyebildim.
Çok başarılı bir iş olmuş, filmi çok güzel diziye uyarlamışlar. Filmde çocukların gideceği 4, 5 akrabağa vardı ayrıca ailesi gerçekten ölmüştü, burda biraz daha farklı ele alınmış.
Çocuk oyuncuları ayrıca beğendim hatta filmdekilerden bile daha iyiydiler.
Kont'u oynayan adam dizinin başından beri tanıdık geldi en sonunda çözdüm.
How I Met Your Mother'deki Barney.
Ayrıca çocukların annesi de yine How I Met Your Mother'daki Robin. İki sevdiğim oyuncunun dizide olması harika oldu.
Kont'u güzel canlandırmış ama filmdeki oynayan adam çok daha korkutucuydu belki o zaman yaşımın verdiği şeyden dolayı daha fazla korkutucu gelmiş olabilir. .ss
Avukat rolünü canlandıran kadın da çok iyi, dizideki karakterlerin betimlenmesi harika olmuş tam masal tadında ilerliyor, anlatıcının olmasına gerek yokmuş aslında. Olayı bölüyor ama ilerleyiş açısından iyi olabilir, zamanla alıştım ona da.
Umarım filmdeki uçurumun üstünde evi olan akrabağları, botanik bahçesi olan akrabaları da ileriki bölümlerde görürüz. Son sahne de çok acımazdı... Birde söylemeden edemiycem bebek çok tatlı.
Puanım; 9/10
@xemrexxx @OzaN
@sokak sanati Barney ile Robin var dizide sende izle bence.
@Çiğdem- sen de seversin.