FF ' :A ' Emojisinin Forumda Sık Kullanılması

@Forumdash sen şu emojiyi bir ara popüler edecektin ama yine söndü>> :X:X

:A :A
Hala kullanıyorum ki:X konusu açılan emoji için dgenelde laf sokmak için kullandiğim imla emojisi:F laf sokarken hangi imlayı kullanırsın ki? Nokta, soru işareti, ünlem, noktalı virgül? Neyse ayrıca gün içinde aldiğim negaatif enerjiyi bu emoji sayesinde atıyorum. Terapi gibi bir emoji. Yapanın eline sağlık. O da nasıl bir sinsi kişilikse:A Aslında Was'app'taki tüm emojiler buraya gelse kimse de bu emojileri takmaz:A

@S.G.A.T. in bir paylasimda yazmistim buraya kopyalayayim:
Ben ilk baslarda :) ve :D kullanirdim. Millet oyüzden bana baslarda cok ciddisin derlerdi ve sonra< :A > buna geçis oldu. Arada < :) >bunu kullandikca neyin var deniliyor
<:kiki: > bunu ben sesli gülünce paylasıyorum, bana göre o < :F >bunun bir üst modeli yani daha fazla gülmenin simgesi :A
Bence gayet güzel bir emoji, sinsi sinsi laf sokunca falan koyuyoruz işte. :A :Z

Her durumu ifade ediyor ondan çok kullanıyoruz sanırım. :A

" :) " bu bence @destere dışında herkeste itici duruyor.

Yemin ediyorum efsane bir emoji, patentini almak gibi bir şey varsa alın. @mrt-06 @Bully

Güreş forumunda bu tür bir emoji olmadığı için mesajlarım da hiç emoji kullanmıyorum, millet de beni ciddi biri sanıyor(dur).

Kereste'nin kendisi itici. :)

Doğrudur, neredeyse hep kullanır oldum. :A

Ben bu emojiyi eskiden kullandığım bir forumda da çok sık kullanırdım. Daha sonraki ufak tefek forum maceralarımda da hep gözüm aramıştı bunu ama maalesef yoktu oralarda :( Neyse ki burada kavuştum artık bol bol kullanıyorum rahatça :A

Ahah. :F Bence de iyi oluyor aslında ben eskiden hep değişik emojiler kullanırdım bu da dahil olmak üzere. Sadece ben değil, o dönem forumda benimle birlikte bulunan tüm kızlar öyleydik. Foruma kadın eli değince yepyeni bir akım başlıyor sanırım. Emojilere, konuşma tarzına felanda yansıyor bu durum. :X
@RüzgarGülü beğendiklerine olmamış atıyor galiba :A