FF ' :A ' Emojisinin Forumda Sık Kullanılması

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,771
Puanı
1,061
:A:A:A:A:A

Eskiden benim hatırladığım bu>> ':D ' ve > ':F ' bu emojiler kapışırdı. Biraz daha ciddi üyeler ve yönetimde ki üyeler > ' :D 'bunu kullanırken favori üyeler > ':F ' bu emojiyi kullanırdı ama fazla kaçırmamaya çalışırlardı çünkü çok emoji kullananlar bile eleştiri yiyordu. Sonra ne oldu bilmiyorum ama @Çiğdem- gülme emojilerini sık kullanmaya başlayınca bu emoji öne geçmişti. ' :F '

Şu son 1 yıldır filan ise 'bu ' :A ' emoji patladı gitti resmen. Herkes bu emojiyi kullanıyor bende dahil. Acaba diyorum forumun sinsilik oranı mı arttı. :A Eskiden bu emoji çok sık kullanılmaz kullananlarda antipatik gözükürdü hatta itiraf bile yapmışlardı şimdi herkes kullanıyor maşallah.

:A:A:A:A:A:A

@mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @Bully

2-3 seneye kadar yöneticilerin :) ve :D dışında bir şey kullanması yasak gibi bir şeydi:D
Ben hala ısınamadım :Anın fazla kullanılmasına.:D candır:D

Her durumu ifade ediyor ondan çok kullanıyoruz sanırım. :A

" :) " bu bence @destere dışında herkeste itici duruyor.

Yemin ediyorum efsane bir emoji, patentini almak gibi bir şey varsa alın. @mrt-06 @Bully

Güreş forumunda bu tür bir emoji olmadığı için mesajlarım da hiç emoji kullanmıyorum, millet de beni ciddi biri sanıyor(dur).

Her durumu ifade ediyor ondan çok kullanıyoruz sanırım. :A

" :) " bu bence @destere dışında herkeste itici duruyor.
Kereste'nin kendisi itici. :)

Ahah. :F Bence de iyi oluyor aslında ben eskiden hep değişik emojiler kullanırdım bu da dahil olmak üzere. Sadece ben değil, o dönem forumda benimle birlikte bulunan tüm kızlar öyleydik. Foruma kadın eli değince yepyeni bir akım başlıyor sanırım. Emojilere, konuşma tarzına felanda yansıyor bu durum. :X

Yemin ediyorum efsane bir emoji, patentini almak gibi bir şey varsa alın. @mrt-06 @Bully

Güreş forumunda bu tür bir emoji olmadığı için mesajlarım da hiç emoji kullanmıyorum, millet de beni ciddi biri sanıyor(dur).

Kereste'nin kendisi itici. :)
Sana bir defasında laf atmıştı ondan beri bozuksun. :D

Aynen Ozan'da pek sıcak bakmıyordu ben editör olunca 2015'te gülmek için '':D'' bunu kullanayım dedim ama yok yapamadım abi. :F
:F Emre`li,Polyana`lı jenerasyon vardı hatırlarsın belki onların herşeyiydi.Mesajı :Fsız yazan bizden değildir mantığıyla yaklaştıkları için o sene doymuştuk:D ben ayda 1-2 kere kullanırım net gülmem gerekir ama:D

:F Emre`li,Polyana`lı jenerasyon vardı hatırlarsın belki onların herşeyiydi.Mesajı :Fsız yazan bizden değildir mantığıyla yaklaştıkları için o sene doymuştuk:D ben ayda 1-2 kere kullanırım net gülmem gerekir ama:D
Ben 2013'teyken Polyanna ya aktif değildi yada azalmştı aktifliği tam hatırlamıyorum ama dediğin gibi o zamanlar '' :F'' liderliğe oynuyordu. :A

>> ':D ' buda çok basit ya böyle sırıtıyor gibi hani bazı insanlar espirileri anlamaz ama anlamış gibi bakarlar ya aval aval öyle duruyor. :A

s3.gif
> :A

Ben 2013'teyken Polyanna ya aktif değildi yada azalmştı aktifliği tam hatırlamıyorum ama dediğin gibi o zamanlar '' :F'' liderliğe oynuyordu. :A

>> ':D ' buda çok basit ya böyle sırıtıyor gibi hani bazı insanlar espirileri anlamaz ama anlamış gibi bakarlar ya aval aval öyle duruyor. :A
Polyana`nın bi zamanı vardı her hafta 1000 mesaj falan yazıyordu.Hatırlıyorum kız her hafta bir kulübe girdim diye mesaj atıyordu ya:D Primavera falan da vardı.ook jenerasyondu o.5-6 ay online oldular sürekli sonra bitti:(