Eskiden benim hatırladığım bu>> '
Şu son 1 yıldır filan ise 'bu '
@mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @xemrexxx @Bully
Aynen.Bence gayet güzel bir emoji, sinsi sinsi laf sokunca falan koyuyoruz işte.
Aynen Ozan'da pek sıcak bakmıyordu ben editör olunca 2015'te gülmek için ''2-3 seneye kadar yöneticilerinvedışında bir şey kullanması yasak gibi bir şeydi
Ben hala ısınamadımnın fazla kullanılmasına.candır
Kereste'nin kendisi itici.Her durumu ifade ediyor ondan çok kullanıyoruz sanırım.
"" bu bence @destere dışında herkeste itici duruyor.
Aynen Ozan'da pek sıcak bakmıyordu ben editör olunca 2015'te gülmek için '''' bunu kullanayım dedim ama yok yapamadım abi.
Kara leğeni mi diyorsun?Sana bir defasında laf atmıştı ondan beri bozuksun.
Birde @hızlı gonzales'den hatırlıyorum seriEmre`li,Polyana`lı jenerasyon vardı hatırlarsın belki onların herşeyiydi.Mesajısız yazan bizden değildir mantığıyla yaklaştıkları için o sene doymuştukben ayda 1-2 kere kullanırım net gülmem gerekir ama
Ben 2013'teyken Polyanna ya aktif değildi yada azalmştı aktifliği tam hatırlamıyorum ama dediğin gibi o zamanlar ''Emre`li,Polyana`lı jenerasyon vardı hatırlarsın belki onların herşeyiydi.Mesajısız yazan bizden değildir mantığıyla yaklaştıkları için o sene doymuştukben ayda 1-2 kere kullanırım net gülmem gerekir ama
ismi gibi hızlı hızlı yorum yazıp çıkardı.Sahi nerde o?
Geçen benim de aklıma geldi, uzun zamandır yok.ismi gibi hızlı hızlı yorum yazıp çıkardı.Sahi nerde o?
Rapor etseydin sen de.Kara leğeni mi diyorsun?Ondan değil mesajları çok cinsel içerikli, müthiş rahatsız oluyorum. Başka kimsenin Kereste'den rahatsız olmaması da beni ayrıca rahatsız ediyor.
Polyana`nın bi zamanı vardı her hafta 1000 mesaj falan yazıyordu.Hatırlıyorum kız her hafta bir kulübe girdim diye mesaj atıyordu yaBen 2013'teyken Polyanna ya aktif değildi yada azalmştı aktifliği tam hatırlamıyorum ama dediğin gibi o zamanlar '''' liderliğe oynuyordu.
>> '' buda çok basit ya böyle sırıtıyor gibi hani bazı insanlar espirileri anlamaz ama anlamış gibi bakarlar ya aval aval öyle duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?