Ekrandaki yeni yetmelere taş çıkartır. 🙄👀@TenTen gibi kişiler pohpohlayıp duruyorsa öyle sanması normal![]()
Ekrandaki yeni yetmelere taş çıkartır. 🙄👀@TenTen gibi kişiler pohpohlayıp duruyorsa öyle sanması normal![]()
Oyunculuğuna laf atmadımEkrandaki yeni yetmelere taş çıkartır. 🙄👀
Neye attın Esme ?Oyunculuğuna laf atmadım![]()
Bugün mesaiye kaldım yoruldum anlatmayla uğraşamam
Gene kaçamak yapıyorsun.Bugün mesaiye kaldım yoruldum anlatmayla uğraşamam![]()
![]()
TenTen Esme da 😅12.Adam geber da@Dosi
Tamam kabul ettim. 😄Bugün mesaiye kaldım yoruldum anlatmayla uğraşamam![]()
![]()
Gene kaçamak yapıyorsun.![]()
Sohbetinizi anlamadım kafam karıştı.TenTen Esme da 😅
Tamam kabul ettim. 😄
İzlemediğim diziye karıştırmayın beni@Dosi ye de bir karakter bulmamız lazım.![]()
Sevcan. 😅😁@Dosi ye de bir karakter bulmamız lazım.![]()
Sen Tenten’e mikasa modunu açınca Taşacak Bu deniz repliklerini sana uyarladım.Sohbetinizi anlamadım kafam karıştı.
Neyse iyi geceler
------
İzlemediğim diziye karıştırmayın beni
Cıks beğenmedim.Sevcan. 😅😁
İlve desek o da olmaz gibi. Beklediğim gibi çıkmadı. Pısırık bence. Bakalım savcı belki Dosi olur o zaman. 😁😁😁Cıks beğenmedim.Paragöz bir karakter yakışmaz.
Senaryo çok iyi ise tutar ancak bu dizi. İş tempolu da olmalı.10 sene önce bir dizisi tuttu diye değil de 10 senedir dizileri tutmuyor diyelim 😂 Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel, Karadayı falan sağlamdı ama 10 senedir bir reyting katkısı yok adamın, gişesi yok. Çok abartılıyor.
Bana göre tutmaz bu proje.
Oğlu kaçırıldığı zaman söyleseydi , Ballı ölmeyecekti. 🤬 (Emojim sana karşı yapılmış değildir.) Savcı evet uygun gibi.İlve desek o da olmaz gibi. Beklediğim gibi çıkmadı. Pısırık bence. Bakalım savcı belki Dosi olur o zaman. 😁😁😁
Doside diziyi izlemiyorum diyor ama olmamışları hep bastı maşallah. 😅😅😅. Ahahahahah. Karekterleri biliyor demek ki 😄🥳Oğlu kaçırıldığı zaman söyleseydi , Ballı ölmeyecekti. 🤬 (Emojim sana karşı yapılmış değildir.) Savcı evet uygun gibi.![]()
Daha fazla ileri gitmeyelim sonu iyi olmaz. 🙅Doside diziyi izlemiyorum diyor ama olmamışları hep bastı maşallah. 😅😅😅. Ahahahahah. Karekterleri biliyor demek ki 😄🥳
Hayal aleminde yaşıyor onlar.@TenTen gibi kişiler pohpohlayıp duruyorsa öyle sanması normal![]()
deli yurek ve aci hayat -merhum osman sinav- imzali isler .10 sene önce bir dizisi tuttu diye değil de 10 senedir dizileri tutmuyor diyelim 😂 Deli Yürek, Acı Hayat, Ezel, Karadayı falan sağlamdı ama 10 senedir bir reyting katkısı yok adamın, gişesi yok. Çok abartılıyor.
Bana göre tutmaz bu proje.
Deli Yürek komple izledin mi ?deli yurek ve aci hayat -merhum osman sinav- imzali isler .
< aci hayat > final bolumu istedigim gibi sonuclanmasa da, genel hatlariyla iyi bir diziydi. +, muzikleri > sahnelere iyi uyguluyorlardi.
deli yurek zaten kult is. bu tur islerin ilk olani dersek yanilgi olmaz .
ezel replikler ve ezel'in donusumu olarak begenmistim .
karadayi donem isiydi, < cetin tekindor icin devam etmistim.